Winnen | Naampuzzel van Cre8!

Wij hebben gekozen voor een naam in het Welsh voor onze zoon, maar wel eentje die in het Nederlands goed uit te spreken is. Maar het is dan wel lastig om een gepersonaliseerd cadeautje te vinden. Gelukkig kan je dan terecht bij Cre8, zij maken fantastische naampuzzels. En wat misschien wel nog leuker is, je kan een exemplaar winnen!

Ifan John Evans

Dafydd’s opa heet Evan. De Welsh versie hiervan is Ifan. En Mijn opa heette John. Voilà, dan heb je een mooie naam!

Wat misschien wel grappig is om te weten, is dat mijn ouders altijd ‘ons Jantje’ zeiden toen Ifan nog in m’n buik zat. Nu is dat niet zo bijzonder, alleen Ifan betekent Jan, John is ook een versie van Jan en Evans betekent zoon van Jan. Dus eigenlijk heet Ifan, Jan Jan zoon van Jan 😂

Mijn ouders hadden geen idee wat de naam zou worden, alleen wel dat het Welsh zou zijn. Mijn moeder heeft het hele Welsh rugby team de revue laten passeren, maar niks geraden.

 

Cre8

Cre8 werkt samen met stichting Streetcornerwork. Zij bieden Amsterdamse jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een leerwerktrajecten aan. De jongeren wordt geleerd hoe ze met de machines om moeten gaan en ze ontwikkelen werknemersvaardigheden doordat ze zien hoe het er in een bedrijf aan toe gaat.

Hiermee wil Cre8 een positieve bijdrage leveren aan de carrière van deze jongeren en de maatschappij.

Cre8 biedt onder andere de diensten 3D-printen, lasersnijden en belettering aan. Dus niet alleen voor kinderspeelgoed kan je bij ze terecht!

 

Naampuzzel

De naampuzzel wordt ontworpen voor jouw kind. Je vult zijn naam in en kies kleuren uit die je kind mooi vindt (lente, zomer, herfst of winter).

Voor Ifan koos ik voor de kleuren zomer.

 

 

Win een naampuzzel t.w.v. € 22,00 – € 34,00

Wat moet je doen om zo’n toffe naampuzzel te winnen? Heel simpel, like de Facebookpagina van Lovely Charlotte én de Facebookpagina van Cre8. Vergeet dit niet, want het wordt gecontroleerd!

Laat een reactie onder dit artikel achter met een je voor- en achternaam (om fouten te voorkomen) en een geldig e-mailadres.

Je kan meedoen met de winactie tot zaterdag 21 oktober 23:59 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 22 oktober.

Het liken, delen en taggen van vrienden vind ik ontzettend lief en wordt zeer op prijs gesteld, maar is geen voorwaarde om mee te doen aan de winactie.

Veel succes 😘

 

Handtekening Charlotte Lovely samenwerking

About Charlotte | Lovely Charlotte

Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

30 thoughts on “Winnen | Naampuzzel van Cre8!

  1. Wat een leuk verhaal rondom de gekozen naam voor jullie zoon! Wij hebben een meisje met de naam Liselotte! Zijn wij ook heel blij mee! Charlotte mijn zusje, is tante Lot voor onze Liselotte . Ik ben benieuwd naar de puzzel. Zijn echt erg leuk! Tegenwoordig zie je niet veel met lange namen voorbij komen. Ik waag toch graag een kansje voor onze Liselotte.

  2. Deze is echt heel erg leuk! Ik heb hem al een tijdje in het vizier, maar ik vind hem best prijzig voor een puzzel. Ik waag heel graag een kans! Gaaf als sint cadeau!

  3. Ik heb deze puzzel, is al een poos geleden, ergens voorbij zien komen en weet nog dat ik enthousiast was. Helaas is het toch weer weggezakt. Voor mijn meisje zou ik hem graag willen! Winnen zou helemaal mooi zijn, want dan kan ik het in ieder geval niet meer vergeten 😉

  4. Cre8 maakt echt hippe spullen. Ik ben vooral weg van hun klokken!
    Ik sla de winactie over, maar moest gewoon even laten weten dat ik het een supertoffe actie vind 😉

  5. Wat een gave actie!!! Ik doe mij voor mijn zoontje Jayden!! Hij word over een maandje 1 hoe leuk is dit!! Zijn eigen naam in een puzzel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit:

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in Mama & Kids, Winactie
Leuk leren typen met Typetuin!
Leuk blind leren typen met Typetuin!

Ik heb er nu spijt van dat ik vroeger nooit een typecursus heb gedaan. Vooral nu ik dagelijks zoveel typ,...

Sluiten