Win twee keer een foto op Forex!

Toen Dafydd en ik bijna drie jaar geleden trouwden, wist ik dat ik graag een aantal trouwfoto’s in ons huis wilde ophangen. Kies ik voor een klassieke ingelijste foto of voor bijvoorbeeld een foto op forex?

Pas twee en een half jaar na dato hebben we besloten wat we wilde en is het ervan gekomen. Eigenlijk had het wel eerder gekund, maar met de verhuizing is het op een laag pitje komen te staan. De maanden daarna waren we vooral bezig met het uitpakken van dozen en alles op een goede plek zetten (en dingen terugvinden 😉 )

Maar toen we in december mijn verjaardag en de house warming vierden, is het er eindelijk van gekomen! Wat heel fijn is, is dat de vorige bewoners het ophangsysteem hebben laten hangen en dat we daardoor geen gaten in de muur hebben hoeven boren!

Op onze bruiloft zijn er zoveel foto’s gemaakt, dat het maar moeilijk kiezen was. Uiteindelijk hebben we gekozen voor drie foto’s. Twee van Dafydd en mij samen en een foto van Ifan alleen.

Ik kocht drie grote lijsten met passe partout en liet de foto’s in zwart-wit afdrukken. De foto’s hangen nu boven de bank. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en vind het een mooie herinnering aan een prachtige dag ♥

 

 

Hoe maak je kans op een foto op forex?

Namens de fotofabriek mag ik twee bezoekers blij maken met een foto op forex in formaat 20×30/30×20!

“Forex bestaat uit een geschuimde kunststofplaat en wordt veelvuldig gebruikt door professionele fotografen. Je kunt een foto op forex door middel van het ophangsysteem zonder lijst aan de muur bevestigen, maar het is ook mogelijk om je foto op forex in te lijsten.

Een foto op forex laat veel details zien van een foto en zorgt voor een kleurrijke eindresultaat. Het forex materiaal is licht van gewicht, maar is stevig van kwaliteit. De foto’s worden scherp afgedrukt en het forex heeft een zeer lichte glanslaag.”

 

Win twee keer een foto op Forex!

 

Het is heel simpel om mee te doen, like de Facebookpagina van Lovely Charlotte en laat een reactie onder dit artikel achter met een geldig e-mailadres.

Je kan meedoen met de winactie tot zondag 26 februari 23:59 uur. De winnaars worden bekend gemaakt op dinsdag 28 februari!

Heel veel succes en vergeet vooral dit bericht niet te delen met je vrienden!

 

Gefeliciteerd Melanie en Saskia Munneke, jullie hebben een foto op forex gewonnen! Willen jullie me een mailtje sturen op charlotte@lovelycharlotte.nl en dan komt de foto z.s.m. naar jullie toe!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf.

  About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  46 thoughts on “Win twee keer een foto op Forex!

  1. Wat een mooie prijs weer. Met een vriendin als fotografe (in opleiding) heb ik altijd wel een foto paraat die geschikt is voor zo’n mooie uitvergroting. Ik doe mee.

  2. Gaaf zeg, ik heb eigenlijk nooit van forex gehoord. We zijn net verhuisd dus onze muren mogen opgeleukd worden met mooie foto’s. Ik doe graag mee

  3. Super leuk! Ik heb sindskort een spiegelreflex camera om mijn hobby fotografie beter uit te kunnen voeren en van mijn vriend een online cursus gekregen voor Valentijn! Wat zou ik het tof vinden om een van mijn mooiste foto’s op te kunnen hangen! Ik doe ook mee!! 😀

  4. Ik had nog nooit van Forex gehoord :P, maar het resultaat is mooi!
   Toch sla ik deze actie over want ik ben nog te blij met de DVD ;). We gaan hem vanavond kijken.

  5. Dat ziet er mooi uit. Mocht ik een de foto op Forex (leuk weer eens wat anders dan canvas) winnen, wordt het een mooie foto van de kinderen samen. Ik heb nog een mooi plekje in de woonkamer waar die kan hangen.

  6. Ziet er mooi uit! Ik ken Forex helemaal niet :-0 Maar lijkt me top om een foto op Forex te mogen winnen! Dat wordt dan eentje van onze beide kids samen of eentje van alleen mijn jongste. Moeilijk hoor keuzes maken 😉

  7. Supermooi resultaat ! Ik doe graag mee aan de winactie, ik heb een aantal prachtige foto’s gemaakt in Hawaii afgelopen maand die zeer mooi zouden staan aan de muur !

  8. Mijn vriend en ik zijn nog niet zo lang terug van een wereldreis van een jaar, waarin we veel mooie plaatjes hebben mogen schieten. Ik zou het heel tof vinden om die op zo’n bijzondere manier een plekje te kunnen geven in ons huisje!

  9. Zal fantastisch zijn om een foto op forex te winnen . Boven de bank is weinig sfeervol daarom zal een foto op forex de woonkamer een stuk gezelliger maken , ik ga duimen.

  10. Die met die blije snoetjes, vieze handen, dat heerlijke feest, met z’n allen op het strand…
   Keuze genoeg en plek genoeg voor deze mooie herinnering in foto op forex.

  11. Met een prachtig prinsesje van bijna 5 maanden komt deze actie als geroepen. Zou heel mooi zijn om deze op forex te zien shinen.. Doe graag mee

  12. Wat fantastisch. Afgelopen 10 mei getrouwd en we hebben wel mooie foto’s maar nog niets daarvan aan de muur hangen. Ik zou mijn vrouw graag willen verrassen en verblijden met deze geweldige prijs 🙂

  13. Toen mijn lief 30 werd gaf ik hem een (toen voor de hand liggende) CANVAS met onze twee dochters.
   Over 3 weken is dat 10 jaar geleden!
   We hebben inmiddels 4 meiden…(12, 11, 8 en 5 jaar) dus hoe mooi zou het zijn om hem dit keer te verrassen met een FOREX (nog nooit van gehoord trouwens, maar ben er heel benieuwd naar) met een verse foto van de wintersport van 2 weken geleden…een mooie herinnering van zijn favoriete bezigheid….zijn meisjes op de ski’s….

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Lovely Charlotte, Winactie
  Win 4 kaartjes voor LegoLand Discovery Centre Oberhausen!
  Win 4 kaartjes voor LegoLand Discovery Centre Oberhausen!

  Ifan is groot fan van LEGO! Het liefste speelt hij er de hele dag mee, kijkt hij alleen nog maar...

  Sluiten