Win 5-daags | Rosé gouden ketting van Lucardi

De tweede winactie van de win 5-daagse op Lovely Charlotte! Maak kans op een rosé gouden stalen collier met infinity symbool van Lucardi!

Lucardi is al jaren een bekende winkel op het gebied van sieraden. Voor elke gelegenheid kan je er iets moois vinden én ook voor elke portemonnee.

Ik mocht van Lucardi iets uitzoeken. Ik heb uiteindelijk gekozen voor drie items. Twee ringen én een ketting. De ringen zijn voor mijzelf en de ketting is voor één van jullie!

Nu zou je misschien denken, waarom kies je voor ringen? Je hebt toch een verlovingsring én trouwring? Met pijn in mijn hart moet ik vertellen dat ik ze tijdens onze verhuizing ben kwijt geraakt 😥

Ik vind het echt verschrikkelijk! We hebben het hele huis al op z’n kop gezet, maar nergens kunnen we ze terug vinden… waarschijnlijk zijn ze met wat andere rommeltjes in een vuilniszak beland en weggegooid 😯

Je kan je wel voorstellen dat ik ontzettend blij ben dan ik nu toch weer twee ringen heb. Ze kunnen natuurlijk mijn andere ringen niet vervangen, maar ik voel in ieder geval niet meer zo “kaal”.

 

Win 5-daags | Rosé gouden ketting van Lucardi

 

Ik koos voor twee rosé gouden ringen.

 

Win 5-daags | Rosé gouden ketting van Lucardi

 

Deze ring is van Lucardi. Rondom de ring zitten allemaal kleine bolletjes. Hij is vrij dun, en daarom heel mooi te dragen met de andere ring. Maar kan ook zeker alleen gedragen worden.

 

Win 5-daags | Rosé gouden ketting van Lucardi

 

Als tweede koos ik voor de rosé gouden ring met driehoekjes van s. Oliver. De ring heeft vier driehoekjes gevuld met steentjes. Een mooi en speels detail.

De ring is wat breder dan de andere ring en is iets geler kleur dan de ring van Lucardi.

Ik vind de ringen erg mooi bij elkaar passen en draag ze dan ook samen. Ik ben ontzettend blij met deze twee mooie ringen!

 

Win 5-daags | Rosé gouden ketting van Lucardi

 

Daarnaast koos ik nog een leuke ketting uit om weg te geven aan één van mijn lieve lezers! Het is een roseplated stalen collier met een infinity symbool. Het infinity symbool staat voor oneindige liefde. Dus ook heel leuk om aan bijvoorbeeld je moeder of zus cadeau te doen!

 

Win 5-daags | Rosé gouden ketting van Lucardi

Win 5-daags | Rosé gouden ketting van Lucardi

 

Hoe maak je kans op de rosé gouden ketting van Lucardi?

Heel simpel, like de Facebookpagina van Lovely Charlotte en laat een reactie onder dit artikel achter met een geldig e-mailadres.

Je kan meedoen met de winactie tot zondag 25 december 23:59 uur. De winnaars worden bekend gemaakt in een blogpost op dinsdag 27 december om 07:00 uur!

 

Heel veel succes en vergeet vooral dit bericht niet te delen met je vrienden!

De rest van de week komen er ook nog toffe winacties online, dus houd Lovely Charlotte goed in de gaten! Mis niks door je te abonneren op Lovely Charlotte onderaan dit artikel 🙂

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  54 thoughts on “Win 5-daags | Rosé gouden ketting van Lucardi

  1. Oh wat erg om juist de verlovings- en trouwring kwijt te raken… De ringen die je daarvoor in de plaats hebt uitgezocht zijn wel schitterend, maar ja, dat is een schrale troost 😉 Geweldig dat je zo een mooie rose gouden ketting verloot, al is de kans klein: ik waag een kans, niet voor mezelf, maar voor de meest geweldige en vrijgevige tienerdochter 🙂

  2. Oei, wat leuk! Stiekem heb ik ooit zelfs gedacht aan een infinity-tattoo (maar hubbie houdt het nog zeer strak tegen). Zou ik dan met deze ketting een soort van vervanging hebben? Erg mooi. Ik doe graag mee.

  3. Zoals je al zegt, deze mooie ketting zou je bv. ook aan je zus kunnen schenken. Dat zou ik dan ook graag doen.
   Zelf draag ik zelden sierraden. Mijn zus ook niet vaak, maar ze draagt wel altijd een ketting. En van deze kleur houdt ze.

   Wat erg dat je je trouw/verlovingsringen niet meer kunt vinden, maar die zullen vast nog een keer opduiken, al is het pas over een jaar.

  4. Wat heb je mooie ringen uitgezocht, vooral die met de driehoekjes. Mijn trouwring heb ik gelukkig nog, maar mijn verlovingsring ligt ergens achter in de tuin. Vloog van mijn vinger af en is niet meer terug te vinden. Heel erg zonde.

   Ik doe heel graag mee aan de winactie, want ik hou van zulke kettinkjes. 🙂
   (FB Tamara Mara Großmaul)
   Tamara TS onlangs geplaatst…Douglas Adventskalender dag 13 & 14My Profile

  5. Ach nee…… erg zeg dat je je verlovingsring en trouwring bent kwijt geraakt tijdens de verhuizing. Ik hoop eigenlijk dat je ze ooit op n domme plaats gewoon tegen gaat komen. Balen zeg.

   Ik doe graag voor de ketting mee. Hij is cute.

  6. Ooohh noooo! Wat erg dat je juist die ringen met zo’n speciale betekenis bent kwijtgeraakt zeg! Maar je hebt wel leuke vervangers uitgezocht!!
   Ik zou heel blij worden van deze ketting, kleurt mooi bij mn bleke huid en rode haren :).

  7. Wat een schitterende ketting.
   Wat zal dat prachtig staan bij mijn nieuwe witte blouse.
   Ik doe graag mee, maar heb om privéredenen geen Facebook meer.
   Volg je wel op Bloglovin.

  8. Wat een gave winactie!! Ben helemaal in love:) wat een mooi sieraad!
   Kan me voorstellen dat je baalt dat je je twee ringen met de verhuizing kwijt bent geraakt,gelukkig heb je nu weer mooie ringen. Voelt anders toch zo kaal!
   Het kettinkje vind ik zo mooi en daar doe ik graag aan mee;)
   Denk dat ik deze vaak zou dragen, wat is hij geweldig!!!!

  9. Jeetje wat verschrikkelijk dat je je ringen kwijt bent geraakt! Maar deze staan je ook prachtig hoor! Over prachtig gesprokdn, wat een ontzettend mooie ketting 😀 Daar zou ik heel graag mijn beste vriendin blij mee maken. Ze is gek op die “koper kleur” & deze rosé gouden ketting staat haar vast schitterend. Ze diet sltijd net dst beetje extra, kaartje sturen met lieve woorden. Een klein kadootje geven of iers lekkers wat ze gebakken heeft komen delen. Nu mag zij wel eens verwend worden! Fingers crossed…
   Charlotte onlangs geplaatst…Huisje, Boompje, PluisjeMy Profile

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in (Kids) Fashion, Beauty, Winactie
  Win 5-daagse | Overhemden Hemd voor hem
  Win 5-daagse | Overhemden Hemd voor hem

  Van de webshop Hemd voor Hem mag ik één van jullie (mannen) gelukkig maken met een van de strijkvrije overhemden t.w.v....

  Sluiten