Weekvlog #16 | Voorlopig de laatste 😢

Voorlopig de laatste weekvlog, helaas! In de video vertel ik je waarom dit zo is 😢

 

WIL JE ALS EERSTE MIJN NIEUWE VIDEO’S ZIEN? ABONNEER JE DAN (GRATIS) OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

 

 

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

 

Helaas ging mijn camera dus stuk 🙁 Hij is terug naar Cool Blue gestuurd en hopelijk kunnen ze hem snel fixen, mis hem erg! Ik heb de afgelopen weken ook zoveel leuke dingen gedaan die ik nu dus niet heb kunnen filmen, zo jammer!

Ik voel me ook heel raar om niet alles vast te leggen op film. Waar ik me eerder nog wat geneerde om te vloggen, mis ik het juist nu en voelt het raar 😉

Ik had gelukkig nog wat materiaal achter de hand, dus er is in ieder geval wel iets online gekomen. Nu heb ik nog één video die online kan en dan is het dus even op.

Hopelijk snel weer m’n camera terug dat ik weer video’s kan opnemen!

 

Tot snel!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  One thought on “Weekvlog #16 | Voorlopig de laatste 😢

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Video
  Lovely Pictures #25 | Vrijgezellenfeestje en Moederdag!
  Het vrijgezellenfeestje van mijn zusje (video)!!

  Zaterdag 13 mei was het dan zover, het vrijgezellenfeestje van mijn zusje! We hebben een super leuke dag gehad tot...

  Sluiten