Video | LC’s favorieten van de afgelopen tijd

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een video heb opgenomen. Ik had er de tijd en de ruimte niet voor om dit te doen vanwege de verhuizing. Eindelijk staat alles op zijn plek en zijn we gesetteld dus werd het wel weer tijd om te gaan filmen! Kijk je mee naar mijn favorieten van de laatste tijd?

Wil je als eerste mijn nieuwe video’s zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

Dit zijn de producten die ik je heb laten zien:

Beauty

 • Lancôme Grandiose Liner
 • Pupa Milano Diva Lashes
 • Benefit Hoola Bronzer
 • Ecotools Deluxe Fan Brush
 • Garnier Miracle Skin Perfector BB-cream

Verzorging

Interieur

 • Een koperen windlichtje (koper trend)
 • Kwantum Koperen lijstje

Fashion

 • Fashiontip! Het merk Mint & Berry. Verkrijgbaar bij Zalando.

 

Wat zijn jouw favorieten producten van de afgelopen tijd? En ben jij al bekend met de producten van Dr. Leenarts?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf.

  About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Beauty, Interieur, Video
  Zoya nagellak
  LC’s winweek #3 | Setje nagellak van Zoya

  Ik heb een haat-liefde relatie met nagellak. Ik voel me op en top vrouw als ik het draag, maar vind...

  Sluiten