TV-Programma’s waar ik aan zou willen meedoen!

Ieder zijn ding, maar ik ben gek op spel tv-programma’s! Het liefste een waar liegen en bedriegen de boventoon voert. Niet dat ik dat nou zo goed kan en een stalen pokerface heb, maar toch…

Een tv-programma waar ik wel eens aan mee zou willen doen is dan ook “Wie is de mol?”. Het lijkt me ontzettend leuk om dingen te moeten verbergen, complotten te moeten smeden en je anders voor te moeten doen als wie je bent. Of ik er ook echt goed in zou zijn en er niet naar de eerste ronde uit zou liggen valt over te twisten 😉

Een ander programma wat me heel leuk lijkt is Miljoenenjacht. Niet zozeer om het geld wat je kan winnen (is natuurlijk een leuke bijkomstigheid) maar de spanning van het openmaken van de koffertjes, het bod van de bank en het drukken op de knop. Maar dan wel onder de voorwaarde dat Dafydd in het publiek zou zitten om me te helpen. Hij is ontzettend goed in het uitrekenen welke bod de bank gaat doen en wanneer je moet stoppen, kansberekening dus!

Eigenlijk durf ik het niet hardop te zeggen, maar ik doe het toch. Het lijkt me fan-tas-tisch om een keer mee te doen aan Idols of The Voice of een dergelijk programma. Ik zing ontzettend graag en denk dat ik het ook best wel een beetje kan. Ik denk niet dat ik zo’n ontzettend flop zou zijn die zo vals zingt dat de ramen aan diggelen vallen (helaas, helaas 😉 ). Dit vind ik trouwens wel de leukste afleveringen om naar te kijken. Ik weet dat het niet echt heel aardig is, maar ik snap echt niet dat er mensen zijn die zelf, of ouders, vrienden etc., niet horen dat ze zo slecht zingen. Maar dat ter zijde. Ik ga niet meedoen aan een talentenjacht, wat nou als ik wél doorbreek. Dan zit je an zo’n wurgcontract vast en zie je je gezin amper. Nee, mij niet gezien!

 

Aan welke tv-programma’s zou jij wel eens mee willen doen?

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  2 thoughts on “TV-Programma’s waar ik aan zou willen meedoen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Me Time, Persoonlijk
  Life is not a fairytale - Favoriete Quotes
  Mijn favoriete quotes!

  De tweede opdracht van de #30DaysBlogChallengeNL gaat over quotes, mijn favorieten. Ik ben gek op mooie woorden zoals "Lovely" en...

  Sluiten