Sunday roundup | Blog Challenge en verhuizen!

Elke zondag kan je op Lovely Charlotte een Sunday Roundup verwachten van afgelopen week. In deze weekly roundup vertel ik je alles over de artikelen die afgelopen week online kwamen.

Sunday Roundup

Op maandag kwam er een favorieten video online. De abonnees konden de video op zondagavond al bekijken en op maandag kwam de video online in een artikel op de blog. Deze keer een favorieten video volledig gevuld met beauty items!

Dinsdag is fotodag! Na lange tijd kwam er weer een Lovely Pictures online. Dit was dan ook echt editie bomvol!

Na heel lang op zoek te zijn geweest, is het eindelijk gelukt! We hebben een huis gekocht! Woensdag vertelde ik jullie het fijne nieuws in een artikel. Je kon lezen hoe het is verlopen en al een kleine sneak peek van ons nieuwe paleisje 😉

Om nog maar even in de verhuis, inricht en interieur sferen te blijven, deelde ik donderdag mijn tips voor het kopen van het ideale nachtkastje met jullie. Mijn nachtkastje is eigenlijk nooit helemaal naar mijn zin geweest omdat ik altijd voor de makkelijke, snelle of goedkope optie ging. Door deze fouten te maken, weet ik nu wél waar ik op moet letten bij het uitkiezen van het ideale nachtkastje.

Via Instagram kwam ik de #30DaysBlogChallengeNL tegen en besloot om mee te doen. In het artikel van vrijdag vertel ik je wat een Blog Challenge is en wat de #30DaysBlogChallengeNL inhoud.

Zaterdag kwam het artikel met de eerst opdracht van de Blog Challenge online. Bij deze opdracht vertel ik jullie alles over de naam van mijn blog en hoe ik ben begonnen met bloggen.

Naar het idee van mijn allerliefste man is deze Sunday Roundup ontstaat. Het leek me leuk om op zondag een artikel over de afgelopen week te maken, waarin je makkelijk kan doorklikken naar het desbetreffende artikel.

Wat vonden jullie van deze Sunday Roundup?

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close