Sunday Roundup | Lovely Pictures & lekker eten!

De Lovely Pictures gingen afgelopen week weer van start, wij reviewen de Marley Spoon box én ontdekte ik een leuke hotspot in Amsterdam waar je heerlijk ontbijt & lunch kan eten!

Als eerste kwamen de Lovely Pictures online. Deze bestonden uit twee delen. Toen ik bezig was met deel één besefte ik me dat het toch wel erg veel foto’s waren dus besloot ik deel twee die dag erna online te zetten.

In de Lovely Pictures zie je wat we de afgelopen tijd hebben gedaan. Door de verhuizing en alle stress eromheen zijn foto’s maken en deze overzichtjes nogal naar de achtergrond verdwenen. Nu het eindelijk weer wat rustiger is (op huizen gebied dan :lol:), maak ik weer foto’s en heb ik ook weer voldoende tijd om een uitgebreide Lovely Pictures te maken.

Wij mochten de Marley Spoon box testten. We kregen een Classic box (voor twee personen) met daarin twee gerechten. Benieuwd wat we ervan vonden en wat voor eten er op onze borden lag? Lees dan hele review 🙂

Tijdens de persdag van een aantal PR-bureaus gingen collega-blogger Fleur (Mama’s Liefste) en ik lunchen bij hotspot Gezondigd aan het Haarlemmerplein in Amsterdam. Een super leuk tentje waar je de lekkerste broodjes kan eten en met heel vriendelijk personeel, absoluut een must-go als je in Amsterdam bent! En vergeet niet om een zakje GoedSnoep mee te nemen. Heerlijk en verantwoord snoepen!

Op vrijdag een Lovely Webshop. Dit was dit keer Sans Online. Ik kocht een aantal leuke kledingstukken die ik je graag wil laten zien.

Zaterdag was het tijd voor een persoonlijke blog. Iets wat ik eigenlijk best wel lastig vond om online te zetten, zeker ook omdat het iets is waar ik me best voor schaam. Ik vertelde je dat ik een agressief randje heb en me daar voor schaam…

En als bonus op zaterdagmiddag een artikel bomvol Christmas inspiration! Het is alweer bijna zover dat de boom opgetuigd mag worden, ik kan niet wachten! My favorite time of the year ♥

 

Dit was mijn week in blogs. Welk artikel vond jij het fijnste om te lezen?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Sunday Roundup
  Sunday Roundup Week #33 Per artikel op een rijtje!
  Sunday Roundup | Beauty, favoriete blogs en video’s!

  Alle artikelen van afgelopen week weer in een handig overzichtje op de zondag! Afgelopen week weer een aantal opdrachten van...

  Sluiten