Spam je blog #2 April

Op het nippertje nog een april spam je blog! Dus spam, spammer, spamst!

Net zoals op de website van Breg Blogt, mag je vandaag ook je blog en/of webshop op Lovely Charlotte spammen! Dubbel zoveel spam vandaag dus 😉

Wil je vertellen waarom jouw blog of webshop dé website is waar iedereen een kijkje moet nemen, doe dat dan in de reacties!

Een paar puntjes voor de spam je blog

♥ Eén keer spammen is voldoende
♥ Beschrijf op een leuke manier je blog of webshop, waarom moeten andere bij je komen kijken?
♥ Kijk ook eens op de website van de eerdere reacties, en laat bijvoorbeeld een leuke reactie achter! 

Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Veel plezier met het ontdekken van nieuwe blogs en/of webshop! Ik kom zeker een kijkje nemen bij een aantal!

Liefs, Charlotte ♥

 

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂


 • Widget not in any sidebars

  About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  7 thoughts on “Spam je blog #2 April

  1. Wat leuk dat je andere bloggers de kans geeft omelmaar te leren kennen

   Ik zelf blog ook op: http://byleen.wordpress.com

   Ben een single mama van 3 jonge kinderen en blog over alles wat wij meemaken maar ook over persoonlijke dingen die in het verleden zijn gebeurd.
   Bakken is een hobby van mij dus af en toe verschijnt er ook een recept of een leuke shoplog

   Ik zou zeggen kom gezellig eens langs en neem een kijkje in mijn leven

  2. Leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Ida, ik ben 34 jaartjes jong en mama van Dévi (5). Bijzonder Divers is een persoonlijke mama lifestyle blog voor mama’s en mama’s to be. Ik blog over mama zijn, vrouw zijn, zwanger zijn, werken, shoppen, gezond(er) leven en nog veel meer leuks! Het is tevens een nieuw platform voor leuke en unieke producten of diensten. De leukste items, musthaves en hebbedingetjes, van alles waarvan ik denk dat het voor ons als mama en vrouw interessant zou kunnen zijn. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op -> http://bijzonderdivers.nl

  3. Wat super cool dat we mogen spammen meid.
   Ik ben Heidi en ik ben een België blogger die dagelijks wel iets post.
   Daar buiten ben ik ook nog eens mama van een zoontje van 6jaar die ook veel aandacht van me vraag.
   En regelmatig komt der wel eens een persoonlijk artikel op mijn blog.
   Ik blog ook over Beauty, Food, Fotografie en nog zo veel meer.
   Je kan me vinden op https://ontdekkingshome.wordpress.com/

  4. Hoihoi, dankjewel dat we mogen spammen! Ik ben Tamara van Mara Tegendraads. Ik ben een beginnende blogger en ik schrijf over van alles en nog wat. Mijn leven als chronisch zieke (HS), festivals, mode, muziek, series & films, make-up etc. Ik ben nogal blijven hangen in de jaren 90 en dat is duidelijk te zien aan mijn blog. Ik schrijf ook over mijn 3 hondjes, Manson, Dita en Bundy, al komen die voornamelijk op mijn Instagram account voor.
   Liefs,

   https://marategendraads.wordpress.com/

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Blog
  Winnaars van de winactie LC jaar!
  Winnaars van de winactie LC 1 jaar!

  De winnaars van de winactie LC 1 jaar zijn bekend, kom je snel kijken?!

  Sluiten