Spam jouw favoriete artikel (en die van een ander!)

Iedereen heeft wel een favoriete artikel waar je zelf trots op bent, heel goed gelezen wordt of een artikel recht uit het hart is. I’ll show you mine if you show me yours 😉

Mijn favoriete artikel

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat best een opgave vind om mijn favoriete artikel te kiezen uit bijna 300 berichten!

Een aantal artikelen springen er voor mij toch wel uit. Ik merk dat ik mijn schrijfstijl in anderhalf jaar veel is veranderd. Ik bouw mijn tekst anders op, probeer meer pakkende tekst te schrijven en denk beter na over hoe ik iets wil verwoorden.

Het artikel over verjaardag traktaties wordt zo goed als dagelijks bekeken. Zo grappig vind ik dat! Het wordt met name veel door bezoekers via Google gelezen.

Het meest kwetsbaar was ik in het artikel over mijn perfecte wereld. De wereld is niet perfect, dat realiseer ik me erg goed, maar soms zou het zo fijn zijn als een klein stukje wel perfect zou zijn…

Mijn favoriete artikelen van mijzelf zijn toch wel de Lovely Pictures. Ik vind het zo leuk om die foto’s terug te kijken. Het zijn stuk voor stuk fijne herinneringen ♥

En nu is het jullie beurt!

Laat me in een reactie weten wat jouw favoriete, best gelezen, grappigste, eerlijkste of het artikel waar je het meest trots op bent.

Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om een ander ook in het zonnetje te zetten. Wij bloggers zijn collega’s en geen concurrenten (hoewel ik af en toe dat gevoel wel krijg 😮 zo jammer!). Dus laten we elkaar een handje helpen en vertel me een artikel wat je afgelopen tijd hebt gelezen en wat je ontzettend leuk, grappig of goed vond.

Ik ben erg benieuwd naar jullie artikelen! Ik kom zeker bij een aantal van jullie een kijkje nemen 🙂

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  7 thoughts on “Spam jouw favoriete artikel (en die van een ander!)

  1. Wat een leuk idee om zo te spammen 🙂 Ik vond het wel heel lastig om een artikel uit te zoeken maar ben uiteindelijk voor mijn regenjas bericht gegaan. http://zosammieenzo.nl/dames-regenjas-hip-trendy/ Vooral omdat ik poseren ontzettend ongemakkelijk vind maar toch blij ben met de foto’s die mijn vriend heeft gemaakt. De jas vind ik geweldig en daarbij stonden we op het moment van de foto’s maken in Italië en dat is fijn om aan terug te denken 🙂
   Een artikel van iemand anders: Het artikel van Angélica over de herfst vond ik mooi om te lezen maar vooral haar foto’s… zo mooi! http://www.angelicavis.nl/blog/autumn-body-ready/
   sammie onlangs geplaatst…Bussana Vecchia, oude spookstad nu een magische plek.My Profile

  2. Wat leuk!
   En wat een vraag… Een van de eerste artikelen die me te binnen schiet is deze, van Romy (dochterlief.nl)

   http://www.dochterlief.nl/archief-1-streeploos-schoon/

   En toen ik hem zocht, vond ik deze (ook heel mooi)

   http://www.dochterlief.nl/archief-9-ruwe-diamant/

   Maar dan die van mezelf. Lastig! Deze hoort er in elk geval bij (en is meest gelezen aller tijden)

   http://www.lotuswritings.nl/kraamvisite/
   Merel onlangs geplaatst…Verbroken relatie: is de koek sneller op dan vroeger?My Profile

  3. Oei lastige ja, maar leuk!

   Ik vind zelf mijn uiteenzetting over wel of niet vaccineren goed: http://www.mamasjungle.nl/wel-of-niet-vaccineren/

   En gewoon leuk is het artikel over dildo’s enzo, maar dan “ecologisch en duurzaam”: http://www.mamasjungle.nl/gezonde-seksspeeltjes/

   En ehh verrassend (en vies) is mijn artikel over de toiletten in China als je zwanger bent: http://www.mamasjungle.nl/help-ik-ben-zwanger-moet-plassen-en-ben-in-china/
   Lori (Mama’s Jungle) onlangs geplaatst…Top 10 hippe en groene kraamcadeausMy Profile

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Lovely Charlotte
  Lovely Pictures week 36 Logees en Strand
  Lovely Pictures | Week #36 Logees en Strand

  We beginnen te wennen aan het op en neer rijden naar Haarlem iedere ochtend, mijn zusje en haar vriend kwamen...

  Sluiten