Sint Tip | Me-time met Treets Traditions

Dit is dé tip voor als je nog een leuk Sinterklaas cadeautje zoekt voor je hardwerkende moeder, zus, oma, vriendin of vrouw! Een ultiem me-time geniet moment hebben ze dan vast wel verdient en Treets Traditions heeft hier de perfecte producten voor om dit nog beter te maken 💕

 

Treets Traditions

Ik heb dit merk wel eens voor zien komen bij de drogist, maar nog nooit geprobeerd. Toen ik het ontdekte op de persdag was ik meteen overtuigd. Dit zijn producten die bij mij in de badkamer komen te staan!

Treets Tradition gelooft in het herontdekking van natuurlijke recepten en eeuwenoude tradities voor de hedendaagse schoonheidsbehoeften.

 

 

De producten van Treets Traditions zijn vrij van:

  • SLS
  • SLES
  • Parabenen
  • Micro plastics
  • Kleurstoffen
  • Minerale olies

 

 

Nourishing Spirits

Ik heb mocht twee producten uit de Nourishing Spirits lijn uitproberen, de body butter en de Miracle Oil.

 

 

Nourishing Spirits – Body Butter

De body butter is een dikke, rijke crème die smelt op je huid. Het geeft een heerlijk zacht en voedend gevoel. Daarnaast is de geur overweldigend door Marula olie.

De body butter is perfect voor de droge huid! En laat ik in de winter nou net van die jeukende benen hebben. Vooral na het douchen zijn ze erg schraal en voelt de huid trekkerig. Met een flinke laag van deze butter is dat gevoel snel verdwenen!

 

 

Nourishing Spirits – Miracle Oil

Bij een olie voor je gezicht, huid, haar, handen en nagels ben ik altijd een beetje huiverig. Ik heb al zoveel olies gebruikt en deze trokken stuk voor stuk niet goed in. Er bleef altijd een vettig laagje achter op de huid waardoor je lang moet wachten tot je je kan aankleden. En als drukke moeder zit ik daar niet echt op te wachten 😉

Maar deze Miracle Oil maakt echt het verschil. De olie trek écht, ja echt, snel in! Ze noemen hem dan ook niet voor niks “Miracle Oil“!

De geur is heerlijk zoet. Persoonlijk vind ik hem wat weg hebben van een suikerspin. Maar ik hoor een van mijn blogcollega’s al roepen dat ik gek was, maar dat vind ik toch echt! De geur van suikerspinnen vind ik heerlijk, dus daar is niks mis mee 🙂

 

 

Ik ben groot fan van de producten van Treets Traditions!

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

About Charlotte | Lovely Charlotte

Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

One thought on “Sint Tip | Me-time met Treets Traditions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit:

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in Beauty, Me Time
Oenobiol Beauty Support | Huid, haar en nagels
Oenobiol Beauty Support | Huid, haar en nagels

Als een van de ambassadrices van Oenobiol heb ik een aantal lijnen mogen uitproberen en deel ik met jullie mijn...

Sluiten