Shoplog Clinique bij Douglas, Etos & Action

Het zijn weer Clinique weken bij Douglas en daar maar ik altijd gretig gebruik van! Ik ben al jaren fervent gebruiker van deze verzorgingsproducten en nog steeds heel tevreden.

 

Wil je als eerste mijn nieuwe video’s zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

 

 

Klik hier als je de shoplog niet kan bekijken.

 

Douglas geeft tijdens de Clinique weken 25% korting op alle producten. En bij besteding van € 55,00 krijg je er ook nog een leuk cadeautje bij. De cadeauproducten zijn in de shoplog te zien!

Bij Etos wat producten voor mijn haar en fixingspray. En bij Action een paar manden om de badkamer wat meer op te ruimen. Ik koos voor grijze manden in verschillende maten. Zo houd ik de basis vrij rustig en dat vind ik fijn voor in de badkamer.

 

Ben jij ook zo’n fan van de producten van Clinique?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Beauty, Me Time, Shopping, Video
  5 x mijn favoriete Me Time dingen
  5 x mijn favoriete Me Time dingen

  Me Time, niet echt iets wat als eerste bij je opkomt als moeder. Overdag ben je natuurlijk gewoon aan het...

  Sluiten