Schoenen uit de sale van Sans-Online!

Had ik al eens vertelt dat ik gek ben op shoppen? En dan nog het liefste in de sale? Hoe meer korting hoe beter, en zeker als het om schoenen gaat! Hoewel ik de laatste jaren wel een stuk kritischer ben geworden, vind ik het nog steeds heerlijk!

Kwaliteit vs. Kwantiteit

Vroeger was ik geneigd om voor kwantiteit te gaan in plaats van voor kwaliteit. Ieder jaar puilde mijn kast helemaal uit met allerlei kleding die ik een paar keer droeg en dan niet leuk meer vond, stuk was of verwassen.

De laatste paar jaren doe ik dit niet tot nauwelijks meer. Ik heb een aantal, van goede kwaliteit, basisstukken in m’n kast en vul de rest aan. Betekent overigens niet dat mijn kast niet uitpuilt hoor, maar wel met betere en mooiere stukken dat voorheen 😉

 

Sale Shoppen

Ik heb al een aantal keer samengewerkt met de webshop Sans-Online. Ik ben gek op deze webshop. Ze verkopen er veel verschillende merken zoals o.a. Jacqueline de Yong en Esprit en is er voor elk budget wel iets! Daarnaast is er bij Sans-Online ook nog eens retegoeie sale!

 

Schoenen van Tamaris

Al een tijdje was ik op zoek naar van die nette heren schoenen, maar dan voor vrouwen. Mijn zusje heeft verschillende paren en ik vind ze zó leuk! Ik was alleen niet zeker of het bij mij ook zou staan.

Bij Sans-Online kwam ik een paar tegen van Tamaris. De schoenen hebben een opengewerkt patroon op de voorkant en zijn (lak) licht grijs. De binnenkant is helemaal van leer. Onder het eerste laagje van het voeten bed en in de rest van de binnenkant van de schoen zitten zachte kussentjes. Niet heel dik, maar exact genoeg om heel comfortabel te lopen. Het voelt net alsof je op een klein veertje loopt!

 

 

De schoenen lopen zoals je misschien wel begrijpt, fantastisch! Wij zijn nét terug van onze vakantie in Wales en Legoland. In Legoland hebben we gemiddeld elke dag zo’n 15.000 tot 20.000 stappen gezet, het is dan wel belangrijk dat je goede schoenen aanhebt!

Deze schatjes van Tamaris hebben dus al aardig wat kilometers gemaakt!

 

Handtekening CharlotteLovely samenwerking

About Charlotte | Lovely Charlotte

Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

One thought on “Schoenen uit de sale van Sans-Online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit:

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in (Kids) Fashion
Sieraden | Oude en nieuwe juweeltjes
Sieraden | Oude en nieuwe juweeltjes

Ik draag elke dag sieraden. Als ik het vergeet voel ik me kaal en raar. Ik heb een aantal sieraden...

Sluiten