Naam van mijn blog, Lovely Charlotte

Het eerste artikel van de #30DaysBlogChallengeNL, de naam van mijn blog! Lovely Charlotte, waar komt de naam vandaan? Hoe ben ik erop gekomen en waarom heb ik juist hiervoor gekozen?

Aangezien ik met een Brits getrouwd ben en we onze zoon, Ifan, tweetalig opvoeden, spreek en hoor ik ontzettend veel Engels. Het viel mij op dat de Britten het woord Lovely zo vaak gebruiken. Ik vind het zo’n mooie manier van iets omschrijven. Het woord Lovely heeft iets liefs, iets romantisch en ik ben gewoon een sucker voor mooie woorden en teksten.

Ik ben begonnen met bloggen nadat ik vaak de blog van The Daily Max las. Ik was heel eerlijk gezegd helemaal niet bekend met blogs. En ik was me er ook absoluut niet bewust van dat het bloggen een wereld op zich was. Dat er geld verdient werd met online content en wat er allemaal bij komt kijken.

In de eerste instantie dacht ik gewoon een leuk verhaaltje te typen met misschien een fotootje en that’s it. Boy, was I wrong 😉 Maar omdat het zoveel diversiteit bij komt kijken, werd mijn liefde ervoor alleen maar groter.

 

Waarom Lovely Charlotte?

Maar goed, nu terugkomende op de naam. Ik wilde iets positief, kort en makkelijk te onthouden. “No worries for tomorrow” heeft de revue nog gepasseerd, maar is het uiteindelijk niet geworden. Zoals ik hierboven al vertelde, vind ik het woord “Lovely” fijn en lief klinken. Waarom gebruik ik daar eigenlijk niet mijn eigen naam bij? Ik wil tenslotte ook een persoonlijke blog beginnen!

Zo gezegd, zo gedaan! En op 1 april 2015 was lovelycharlotte.nl een feit! De site heeft al aardig wat lay-outs en logo’s versleten, maar nu heb ik het gevoel dat ik de juiste “look” gevonden heb.

De verschillende  logo’s van Lovely Charlotte. Stuk voor stuk heb ik ze zelf in elkaar geknutseld. Behalve die met de roze vlek als achtergrond. Deze kwam bij het thema dat ik kocht. Rechtsonder zie je mijn huidige logo, het enige wat hieraan veranderd is, is de kleur van het hartje. Dit is roze geworden. Ik vond het anders zo saai worden, en ik blijf toch een meisje 😉

Voor mijn blogcollega’s, wat is de naam van jouw blog, spam hem gerust hieronder!

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  7 thoughts on “Naam van mijn blog, Lovely Charlotte

  1. Mijn ouders vonden Lovely ook zo’n mooi woord, dat ze mijn zus zo genaamd hebben. Geloof me vrij, de naam Lovely dragen is niet zo romantisch. Het kind wordt altijd gepest :’D ! Mijn blognaam is Nailoblog. Mijn zaak heet zo, en heb er gewoon ‘blog’ achter geplakt.
   Kimberly onlangs geplaatst…Babyboom: How toMy Profile

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Blog
  30DayBlogChallengeNL
  #30DayBlogChallengeNL, I’m in!

  Op meerder Amerikaanse blogs is het een ware hit, het organiseren of meedoen aan een blog challenge! Maris van haremaristeit.nl...

  Sluiten