Mijn geluksmomentjes van de maand juni

Geluksmomentjes, ze overkomen je. Ineens is het daar en vult mijn hart zich met geluk en liefde. Een warm gevoel. Soms voor heel eventjes en soms voor langer.

 

Getuige op de bruiloft van mijn zusje Anne en zwager Mark

Op 23 juni was het eindelijk zover, mijn zusje en zwager’s trouwdag! Wat heb ik naar deze dag uitgekeken! Het was een prachtige dag, perfect weer en een herinnering om nooit meer te vergeten.

En wat nog misschien wel het meest bijzonder was, is dat ik getuige mocht zijn. Misschien sommige een formaliteit, maar ik vond het iets heel speciaals

 

Beste maand ever voor LOvely Charlotte

Juni was de beste maand ever voor Lovely Charlotte! De bezoekers kwamen en kwamen maar en daar word ik heel gelukkig van. Ik steek ontzettend veel tijd en moeite in mijn blogs en videos en dan is het heel fijn om te zien dat ze goed gelezen worden. Dat voelt voor mij echt als een blijk van waardering.

In het bijzonder is de blog ‘Je kind op de mond kussen, Hell no!’ goed gelezen. Dit artikel is echt viraal gegaan!

 

Tour du Youp

Op tweede pinksterdag fietste ik 40 kilometer tijdens de Tour du Youp. Zoals jullie misschien wel weten is het zoontje van een van mijn beste vriendinnen ernstig ziek. Om geld in te zamelen voor het goede doel dat zich inzet tegen deze zieke was er de Tour du Youp georganiseerd. Met de tour was op het dat moment € 22.500,00 opgehaald 👍🏻 😃

 

Buiten boksen

Omdat het zo’n mooi weer is kan ik eindelijk weer buiten boksen! Gewoon in onze eigen tuin. Heerlijk om tijdens een zwaar rondje de wind in je gezicht te voelen. Zelf met het hele warme weer hebben we buiten gestaan en was het prima!

 

De perfecte kleur bij de kapper

De week voor de bruiloft ging ik naar de kapper. Er moest hoognodig geverfd en geknipt worden. Eerder ging ik naar Salon B, maar deze zijn inmiddels verhuisd naar Alkmaar. Ik besloot naar Randy, The Cutting Crew te gaan. Ifan en Dafydd gaan hier ook altijd naartoe en zij zien er altijd goed uit.

Ze hebben m’n haar echt in de perfecte kleur geverfd! Ik ben zo blij dat ik naar deze kapper ben gegaan. Vanaf nu mijn standaard adres!

 

Wat waren jouw geluksmomentjes van de afgelopen maand?

 

 

 


 

About Charlotte | Lovely Charlotte

Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

One thought on “Mijn geluksmomentjes van de maand juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit:

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in Persoonlijk
Wat als je ouders niet in de buurt wonen?
Wat als je ouders niet in de buurt wonen?

Mijn ouders en schoonouders wonen allemaal niet in de buurt. Mijn schoonouders zelfs in het buitenland en mijn eigen ouders...

Sluiten