Mijn favoriete blogs

Als blogger lees ik natuurlijk heel wat andere blogs. Een aantal lees ik (bijna) dagelijks, maar er zijn er ook veel die ik af en toe lees. Hieronder een lijstje van mijn favoriete blogs!

Elise Joanne

Elisejoanne.nl is een persoonlijke beautyblog. Sinds kort schrijft zij ook over haar zwangerschap en nu over haar leven als jonge moeder. 

Eerlijk en oprecht zijn de woorden die ik het beste vind passen bij haar artikelen. Uitgebreide reviews en onwijs leuke filmpjes, zeker een aanrader om even op haar YouTube kanaal te kijken!

 

La Viesagista

Ook weer een beautyblog! Fantastische foto’s en heerlijk uitgebreide reviews. Naast de beauty artikelen vind je hier ook een heleboel persoonlijke en mama artikelen terug. Sanne schrijft op helder en duidelijk.

Vol haar zeker ook op snapchat, hilarisch! 

 

Kelly Caresse

Een echte mamablog! Heerlijk om te lezen hoe zij haar leven indeelt met twee meisjes. Je vind hier van eerlijke, kwetsbare artikelen tot de heerlijkste (én makkelijke) recepten! Kijk voor leuke vlogs ook even op haar YouTube kanaal!

 

2WMN

Vertegenwoordigd in zo’n beetje elke categorie hebben de dames Martine en Willemijn een fantastische online omgeving gecreëerd! Heerlijk om op rond te snuffelen 🙂 De meiden maken ook nog eens leuke video’s!

Naast geschreven artikelen ben ik ook gek op de vlogs van Mascha van Vloggloss! Meestal kijk ik er in één keer een heel aantal. En ja, ik zat ook met tranen in m’n ogen toen ze ten huwelijk werd gevraagd 😉

 

 Wat zijn jou favoriete blogs?

Liefs, Charlotte ♥

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

About Charlotte | Lovely Charlotte

Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

8 thoughts on “Mijn favoriete blogs

 1. Poeh, er zijn er meerdere die ik graag lees, dat is nog lastig om een keuze te maken.
  De blogs die ik graag lees hebben allemaal voldoende variatie, delen ook wel eens iets persoonlijks, richten zich vaak rechtstreeks tot de lezer en stellen de lezer vragen waardoor hij/zij betrokken raakt en hebben een sterke eigen mening.
  Bij reviews vind ik het belangrijk dat er een eerlijke beoordeling is. En sommigen hebben ook geweldige filmpjes die me vrolijk maken.
  Mijn lijstje favo bloggers zijn:
  1. Miss Sentinelli
  2.Beauty Unboxing
  3.Happy Thingz
  4.Marstyle
  5.My little Happiness
  6.Zwartraafje
  7.Biebmiepje
  8.Kwante in Wonderland
  9.Zon en Maan
  10.My Simply Special
  11.Northflix
  (Niet per se in deze volgorde)
  Ik volg er nog veel meer die ik eigenlijk allemaal erg leuk vind, vaak ook beginnende bloggers of bloggers die nog niet zo veel volgers hebben, maar daardoor nog lekker origineel zijn. Dus wie ik vergeten ben, ik lees jullie blogs ook graag hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit:

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in Blog, Lovely Blogs
Lovely Charlotte bestaat 1 jaar!
Lovely Charlotte bestaat 1 jaar!

Hieper de piep, hoera! Lovely Charlotte bestaat vandaag precies 1 jaar! En nee, het is echt geen grapje ;-)

Sluiten