Mijn everyday stash, wat zit erin?

Zonder make-up ga ik de deur niet uit. Iedere dag besteed ik er best wat tijd aan om mezelf op te maken. Ik vertel je vandaag wat er in mijn everyday stash zit en wat voor mij echt onmisbaar is!

 

Ik begin altijd met het reinigen van mijn gezicht en het aanbrengen van een oogcreme, moisturiser en dagcreme. Het is belangrijk om je huid te reinigen en te hydrateren voordat je aan make-up begint. Ik gebruik op het moment micellair water van Kruidvat. De cremes die ik gebruik zijn allemaal van Clinique. Dit gebruik ik al jaren en ben er nog steeds heel tevreden mee.

Als je wil dat je make-up de hele dag goed blijft zitten is het verstandig om een primer te gebruiken. Ik heb verschillende soorten geprobeerd, maar ik vind de primer van Etos of MUA net zo goed als bijvoorbeeld de primer van MAC. Scheelt alleen flink in de kosten 😉 Ik gebruik nu de MUA Skin Define Hydro Primer. Een gelachtige primer die geen siliconen bevat.

Nadat de primer wat plakkerig aanvoelt gebruik ik foundation. Dit is de MAC Matchmaster SPF 15. Een niet heel dekkende foundation, maar voor mij primer. Door met concealer. De Naked Skin concealer is voor mij een echte musthave in mijn everyday stash! Het geheel poeder ik af met een transparante poeder van Kiko Milano.

 

Mijn everyday stash, wat zit erin?

 

Ik vind het zelf erg mooi om mijn gezicht wat meer vorm te geven, dit doe ik met de Hoola bronzer van Benefit. Daarna gebruik ik een highlighter en blush. Mijn favorieten komen uit het Manizer palette van The Balm.

 

Mijn everyday stash, wat zit erin?

 

Ik gebruik niet elke dag oogschaduw, maar als ik het wel gebruik maak ik (bijna) altijd een ooglook met het MAC Burgundy Times Nine palette. Kost wat, maar dan heb je echt een pareltje!

Hetzelfde geld voor eyeliner, ook niet elke dag. De Lancôme Grandiose Liner is wel echt heel fijn. Doordat de steel kan “klikken”maakt het het aanbrengen ook een stuk makkelijker.

Mijn ultieme musthave en niet te missen product is de Le Volume mascara van Chanel. Deze mascara geeft je wimpers krul, separeert ze en geeft ze volume. Again, is niet goedkoop, maar voor mij absoluut zijn geld waard.

Als een van de laatste stappen zijn mijn wenkbrauwen aan de beurt. Enige tijd geleden kocht ik de “Soft & Naturel Brows Kit” van Benefit en gebruik het sindsdien elke dag. Het potlood is ideaal en de wenkbrauwgel doet wonderen.

Om alles te fixeren gebruik ik een fixing spray van Etos. Hiervoor geld hetzelfde als voor de primer. Ik heb verschillende geprobeerd, maar ik zie niet zoveel verschil tussen een fixing spray van MAC of van Etos. Voor mij doen ze beide hun werk.

 

Mijn everyday stash, wat zit erin?

 

Om dit alles aan te brengen op mijn gezicht gebruik ik het liefste de kwasten van Real Techniques en mijn Beauty Blender. Deze kwasten zijn zacht, doen perfect hun werk en zijn ook nog een goed geprijsd!

 

Wat zit er in jouw everyday stash?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

  • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

  • About Charlotte | Lovely Charlotte

    Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

    One thought on “Mijn everyday stash, wat zit erin?

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit:

    Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close

    Meer in Beauty
    Make-up routine met Paula's Choice & Artdeco
    Make-up routine met Paula’s Choice & Artdeco

    Ik ontving een foundation van Paula's Choice en een aantal producten van de Artdeco Hypnotic Blossom Spring/Summer Collectie 2017. Ik laat...

    Sluiten