Mijn 5 favoriete blogs van dit moment!

Ik volg veel blogs en vlogs. Ik vind het leuk om artikelen van anderen te lezen en ben gek op het kijken van filmpjes. Ik heb niet iedere dag tijd om veel te lezen, maar ik probeer een aantal keer per week mijn favoriete blogs zeker wel te bezoeken.

Mijn 5 favorieten blogs van dit moment

Vera Camilla

Ik ben vooral erg fan van de filmpjes die ze maakt. Ze zien er altijd gelikt uit en zijn fijn om naar te kijken. Ik kijk nu sinds een half jaar regelmatig haar filmpjes. Waarom heb ik haar niet eerder ontdekt?

Blog Vera Camilla
YouTube Vera Camilla

 

Breg Blogt

“Boergondische belevenissen met een korreltje zout en een flinke scheut diksap”

Bregje volg ik al een hele tijd op Instagram. Ze is moeder van een zoontje en schrijf geregeld over haar vriend “de roodharige hunk”! Bregje schrijft de grappigste en mooiste verhalen voornamelijk over het moederschap.

Blog Breg Blogt

 

Vloggloss

Hier weer eentje in de YouTube categorie. Macha van Vloggloss heeft maakt dagelijks vlogs van haar leven. Dit doet ze naast haar blog en YouTube kanaal van Beautygloss.

Erg leuk om een kijkje te krijgen in iemand leven. Ze is recentelijk verhuisd dus past helemaal in mijn straatje!

YouTube kanaal Vloggloss

 

2WMN

Martine en Willemijn houden samen een super leuke blog bij genaamd: 2WMN. Een blog voor vrouwen over alle aspecten van het leven.

Naast het bloggen maken deze dames ook nog wekelijks een vlog van hun week.

Blog 2WMN
YouTube kanaal 2WMN

 

Fantesstiq

Tess schrijft de meest scherpe en “on point” columns die je maar kan vinden. Haar gevoel voor humor vind ik heerlijk, af en toe op het randje, maar ik hou daar wel van 😉

Daarnaast maakt ze de leukste Instagram foto’s!

Blog Fantesstiq

 

Wat zijn jouw favoriete blogs? En kende je mijn favoriete blogs al?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  2 thoughts on “Mijn 5 favoriete blogs van dit moment!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Blog, Persoonlijk
  Wat ik zou doen met een miljoen!
  Wat ik zou doen met een miljoen!

  Een miljoen euro, mijn hemel! Ik doe elke maand netjes mee met de Postcode Loterij (écht voor de goede doelen!)...

  Sluiten