Maandag video | Get to know me better tag!

Maandag video - Get to know me better tag

Het is weer maandag, het begin van een nieuwe week. Dit betekent een nieuwe video op Lovely Charlotte! Lekker wegkijken tijdens het ontbijt of de lunch 🙂 Fijne week allemaal!

Vandaag geef ik antwoorden op de vragen uit de “Get to know me better” Tag. De video is wat aan de lange kant geworden, zo’n 23 minuten 😮 dus ik kan me helemaal voorstellen als je geen tijd hebt om hem helemaal te bekijken 😉

Ik vond het leuk om vragen te beantwoorden in de vorm van een filmpje, dit is zeker iets wat ik in de toekomst vaker wil gaan doen. Hebben jullie nog aanvragen of suggesties voor de maandag video? Laat het me even weten in de reacties! Ik wens jullie een fijne week!

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

About Charlotte | Lovely Charlotte

Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

One thought on “Maandag video | Get to know me better tag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit:

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in Tags, Video
Video | Een kijkje in ons huis!

Altijd al willen zien hoe ons huis er van binnen uitziet? Dit is je kans! Ik maakte een video van...

Sluiten