Lovely Bodies | Mounira van Mounira’s Mansion

Elke week lees je in deze rubriek over een Lovely Body! Vandaag is het de beurt aan Mounira. Mounira beschouwt haar lichaam als haar huisje waar ze goed voor zorgt en oud in moet worden.

 

Naam: Mounira Mansour

Leeftijd: 31

Lengte: 1,70 m.

Gewicht: 60 kilo

Kledingmaat: 38

 

Lovely Bodies | Mounira van Mounira's Mansion

 

Wat betekent jouw lichaam voor jouw?

Dat is toch wel mijn huisje waar ik goed voor zorg en oud in moet worden. Dus ik probeer dan ook mijn best te doen om mijn huisje zo best mogelijk bij te houden door te sporten, groente en fruit te eten en niet te roken of te drinken.

 

Waar ben je blij mee?
Ik ben eigenlijk heel tevreden met mijn lichaam sinds ik 3 keer per week ‘shape’ doe. Hiervoor was ik altijd maar bezig met eten. Is het niet te vet? Eet ik niet te veel? Maar nu ik zoveel sport hoef ik niet meer over eten na te denken en eet ik wat ik wil, zonder aan te komen.

 

Lovely Bodies | Mounira van Mounira's Mansion
AMSTERDAM – Mounira Mansour op de lancering van SoJamie van ontwerpster Jamie Faber die haar schoenenlijn onthulde op de modefabriek in de RAI in Amsterdam. Saskia Bagchus / All Access.

 

Waar ben je minder blij mee?
Met mijn handen, ik vind ze een beetje gerimpeld en ik heb ook geen lange nagels van mezelf.

 

Wat doe jij om in shape te blijven (in welke shape dan ook!)?

Ik probeer 3 keer per week naar de spotschool te gaan, verder wandel en speel ik veel met mijn kids Noah (6) en Nimra (bijna 2)

 

Als je iets aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dit dan zijn? Of ben je tevreden met wie je bent?

Ik ben tevreden en ik ben niet zo van de hairextensions, nepnagels enzo dus doe ik daar ook niet aan. Als het niet nep hoeft dan zou ik van mezelf alles meer willen hebben, langere wimpers, vollere lippen, grotere borsten, voller haar… maar goed een mens wil altijd meer en ik probeer tevreden te zijn met wat ik heb.

 

Wil je nog iets meer vertellen? Misschien heb je een fijne tip, motto?

Ik ben een avond mens, maar heb mezelf aangeleerd een dagmens te zijn. Hierdoor merk ik dat ik meer energie heb en meer doe nu ik vroeg opsta en ook niet meer zo belachelijk laat naar bed ga. Ik ben heel blij met deze omschakeling en wie weet is dit ook interessant voor iemand anders om eens uit te proberen of het voor je werkt.

 

Je kan Mounira volgen op haar blog Mounira’s Mansion!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  One thought on “Lovely Bodies | Mounira van Mounira’s Mansion

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Lovely Bodies
  Lovely Bodies | Esmée van website4mama.nl
  Lovely Bodies | Esmée van website4mama.nl

  Elke week lees je in deze rubriek over een Lovely Body! Vandaag is het de beurt aan Esmée. Esmée is heel...

  Sluiten