Lovely Bodies | Chantal van Yourfashionavenue.nl

Weer een nieuwe Lovely Bodies! Iedere week een vrouw aan het woord over haar Lovely Body. Vandaag is het de beurt aan Chantal. Chantal is gek op taart, chocolade, chips en lekkere borrelhapjes. Bijna iedere avond neemt ze wel iets lekkers!

 

Lovely Bodies | Chantal van Yourfashionavenue.nl

 

Naam: Chantal Janssen

Leeftijd: 34 jaar

Lengte: 1,70 m

Gewicht: 55 kilo

Kledingmaat: S

 

Wat betekent jouw lichaam voor jou?

Alles! Want zonder mijn lichaam ben ik nergens. Ik wil lekker kunnen leven en genieten en daarvoor heb ik een gezond lichaam nodig. Ik zorg dan ook heel goed voor mijn lichaam. Dit doe ik door gezond en lekker te eten, balans tussen creëren tussen ontspanning en wekelijks sporten. Tevens is voldoende slaap essentieel. Mijn lichaam heeft 7 tot 8 uur per dag nodig en gelukkig kom ik daar wel vaak aan.

 

Waar ben je blij mee?

Met mijn figuur en ogen.

 

Waar ben je minder blij mee?

Ik ben gelukkig en tevreden met mezelf! Ik zit lekker in mijn vel en geniet van het leven. De mensen mogen me nemen zoals ik ben.

 

Lovely Bodies | Chantal van Yourfashionavenue.nl

 

Wat doe jij om in shape te blijven (in welke shape dan ook!)?

Ik eet overdag heel gezond. Voldoende fruit, water enz. Natuurlijk heb ik ook echt wel mijn snack momenten. Ik ben gek op taart, chocolade, chips en lekkere borrelhapjes. Doordat ik verder gezond eet kan ik hier ook goed in zondigen. Bijna iedere avond neem ik wel iets lekkers! Dat is voor mij ook een stukje ontspanning en genieten. Daarnaast sport elke week twee keer. Heerlijk om zo mijn hoofd leeg te maken na een drukke werkdag. Daarnaast maak ik regelmatig (bos) wandelingen met mijn zoontjes of stap ik lekker op de fiets. Tevens hebben wij veel trappen, dit zorgt ook voor een dagelijkse work out. Het bewegen zou nog meer kunnen, maar met mijn drukke leven ben ik al aardig op weg. Ik heb ook tijden gehad dat ik helemaal niet ging sporten!

 

Als je iets aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dit dan zijn? Of ben je tevreden met wie je bent?

Ik ben tevreden met wie ik ben en hoef niets aan mezelf te veranderen. Ik kan echt mezelf zijn en doe dingen die ik leuk vind. Dit maakt me een gelukkig mens!

 

Wil je nog iets meer vertellen? Misschien heb je een fijne tip, motto?

Live to the max!! Natuurlijk moeten je lichaam en geest hierbij in balans zijn. Volg je eigen weg en luister naar je lichaam.

 

Je kan Chantal volgen op haar blog yourfashionavenue.nl

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Lovely Bodies
  Lovely Bodies | Marijke van mama's met thee
  Lovely Bodies | Marijke van mama’s met thee

  Elke week lees je in deze rubriek over een Lovely Body! Vandaag is het de beurt aan Marijke. Marijke heeft haar...

  Sluiten