Lovely Blogs | Mama Kletst

Ik lees ook graag blogs van anderen. Dit gaat dan niet alleen maar over mama zijn, maar ook over lifestyle, recepten, fashion en interieur.

Voor een nieuwe rubriek ben ik op zoek gegaan naar andere bloggers! De reacties waren ontzettend leuk! Als je nog mee wil doen dan kan dat, kijk dan even hier 🙂

Vandaag in Lovely Blogs Mama Kletst van Joyce.

MamaKletst is een persoonlijke mama lifestyle blog. Ik schrijf over het moederschap, mijn lichaam en mijn zelfbeeld die niet heel erg goed is. En de meest populaire rubriek is toch wel de Blote mama buik rubriek, waarin iedere week een andere mama haar blote mama buik laat zien en hierover vertelt. Ook vind je recepten, leuke DIY’s en persoonlijke artikelen op MamaKletst.

Vertel eens wat meer over jezelf.
Mijn naam is Joyce, ik ben 27 lentes jong, de vrouw van Joost en samen zijn wij de ouders van Luuk (maart 2014). Ik werk als gastouder bij ons thuis en daarnaast heb ik ook nog mijn eigen Media & Fotografie bedrijf en blog ik dagelijks op MamaKletst.nl Ik ben dus een bezig bijtje en hou helemaal niet van stilzitten.

Hoe ben je begonnen met Mama Kletst en waarom?
Dan gaan we heel ver terug in de tijd. Ik blog namelijk alweer bijna 13 jaar! Ik begon ooit op een web-streepje-log. Daar vertelde ik over mijn dag en andere niet boeiende dingen. Maar ik leerde wel veel andere bloggers kennen. Sommigen van hen bloggen nog steeds en we volgen elkaar ook nog steeds.

Waarom ik ben begonnen met Mama Kletst? Tja, omdat ik het heel erg leuk vind om ermee bezig te zijn. Ik krijg wel eens te horen dat mensen het maar raar vinden dat ik het doe. Dat is dan jammer voor hun. Het is echt mijn hobby geworden en ik zou het niet meer weg kunnen denken uit mijn leven.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Voor Luuk zorgen en werken. Het is eigenlijk best erg, maar ik werk me een slag in de rondte. Momenteel bijna 70 uur in de week. Dat doe ik met name ’s avonds en in het weekend. En tussendoor als Luuk (en mijn gastkindjes) slapen.

Vanaf half augustus krijg ik er meer gastkinderen bij en zal ik ook 4,5 dag per week voor andermans kinderen zorgen. Zij komen bij ons thuis en spelen, eten en slapen ook hier. 2 dagen per week zal ik van 6:45 tot 19:00 uur aan het werk zijn. Ik vind het niet erg, ik ben erg blij dat ik deze mogelijkheid heb, zodat ik thuis kan blijven bij Luuk.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Overal vandaan. Tijdens het wandelen, het spelen met Luuk, dagjes uit. Maar bijvoorbeeld ook van andere blogs, Facebook of via Pinterest. Overal is inspiratie te vinden, als je je er maar voor openstelt.

Welke blogs lees jij graag?
Naast het vele werken schiet het er wel eens bij in om ook andere blogs te lezen. De blogs van Lonneke (bringinghappiness.nl) en Saskia (iliveformydreams.com) lees ik wel altijd trouw. Dat zijn ook twee meiden die ik al jarenlang volg.

Lovely Blogs | Mama Kletst

Charlotte: Joyce, dankjewel voor het meedoen aan Lovely Blogs. Veel succes met Mama Kletst en de gastkindjes! Knap dat je zoveel werkt en daarnaast nog tijd kan vinden/maken om je blog bij te houden 🙂

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Lovely Blogs
  Lovely Blogs - Casa Del Mami
  Lovely Blogs | Pixel Purrfect

  Ik lees ook graag blogs van anderen. Dit gaat dan niet alleen maar over mama zijn, maar ook over lifestyle,...

  Sluiten