Liedjes die je raken

Iedereen heeft wel een aantal liedjes die je raken of dierbaar zijn. Zo heb ik er natuurlijk ook een aantal.

Toen ik de liedjes aan het opsommen was kwam ik erachter dat de meeste liedjes toch wel kwamen van onze bruiloft, op 24 mei 2014. Dit was natuurlijk één van de mooiste dagen van ons leven 🙂

 
Kiss Me – Sixpence none the richer
Dit is het liedjes van Dafydd en mij. Hoe het kwam dat dit ons liedje werd? Als ik heel eerlijk be heb ik eigenlijk geen idee meer… schandalig ;-)Dit is ook het liedje van onze eerste dans op onze bruiloft.

She – Direct
Dit liedje werd gedraaid toen mijn vader me weggaf aan Dafydd. Dit was voor mij een heel speciaal moment. Als klein meisje heb ik er altijd al van gedroomd om door mijn vader te worden weggegeven. Snif, snif!

Make you mine – Benny Tipene
Dit liedje is onder de teaser van onze trouwfilm gemonteerd. Dit dierbare cadeau heb ik van m’n lieve vriendinnen gekregen

All of me – John Legend
Mijn fantastische zusje heeft dit voor ons gezongen tijdens de huwelijksceremonie. We wisten van niks! Ontzettend bijzonder!

Fly me to the moon – Frank Sinatra
De muziek van de vader en dochter dans op de bruiloft. Ik heb dit altijd al een prachtig nummer gevonden en weet dat mijn vader dit ook vind.

Ik heb jou in mijn hart – Tarzan
Dit is mijn nummer voor Ifan. Mijn gevoel voor hem is precies zoals het liedje beschrijft. De liefde voor je kind is voor altijd. Als moeder draag je je kind altijd bij je in je hart.

Dit was mijn lijstje (ik zei toch dat ik erg blij van lijstjes word haha), ik ben erg benieuwd welke liedjes voor jullie speciaal zijn. Let me know!

Liefs, Charlotte ♥

 

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂


 • Widget not in any sidebars

  About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Persoonlijk
  Tijd voor elkaar | Date Night!
  Tijd voor elkaar | Date Night!

  Oppas, check! Eten voor Ifan en oppas, check! Goede outfit en make-up, check! Man aan m'n arm, check! Tijd voor Date Night!!!

  Sluiten