Winnen! | Bigben Kids karaoke CD-speler Billy!

Ifan is gek op muziek. Hij maakt graag muziek, luistert ernaar en danst erop. De hele dag door zingt hij liedjes. Van zelf verzonnen medleys tot liedjes die hij op de radio heeft gehoord of op school leert. En jij maakt kans op de karaoke CD-speler Billy van Bigben t.w.v. € 44,99!

Gek op muziek

Afgelopen jaar heeft hij van opa en oma voor zijn verjaardag een radio cd-speler gekregen. Deze staat nu op zijn kamer. Met enige regelmaat gaat de radio aan, luistert hij naar een cd of luisterboek. Het liefste natuurlijk zo hard mogelijk 😉

Zelf ben ik ook gek op muziek en luister de hele dag naar de radio. Van kleins af aan ben ik met Ifan al liedjes aan het zingen en samen aan het dansen op muziek.

Ik kom dan ook wel uit een muzikale familie. Mijn vader speelt trombone, mijn zusje dwarsfluit en piccolo en ik heb vroeger piano gespeeld (en een blauwe maandag trompet 😂). Ik hoop dat Ifan het later leuk vind om een instrument te gaan bespelen, maar ik zal niet zo’n moeder zijn die hem dwingt naar piano lessen te gaan.

 

Winnen! | Bigben Kids karaoke CD-speler Billy! Winnen! | Bigben Kids karaoke CD-speler Billy!

 

Bigben Kids karaoke CD-speler Billy

Met deze toffe CD-speler Billy kunnen kinderen hun muziek hart ophalen. Door de twee microfoons hebben ze gegarandeerd uren (muziek) plezier en kunnen ze ook hun eigen favoriete muziek opnemen.

Daarnaast kan Billy helemaal gecustomized worden. Billy wordt namelijk met vier set speciale stickervellen geleverd. Zo kan je kind een eigen karakter aan Billy geven en hem helemaal personaliseren.

Billy is rood en blauw en helemaal in voor te gekke jam sessies!

De CD-spelers zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

 

Winnen! | Bigben Kids karaoke CD-speler Billy!

Winnen! | Bigben Kids karaoke CD-speler Billy!

 

Win de Billy karaoke CD-speler t.w.v. € 44,99!

Wat moet je doen de toffe en creatieve prijs te winnen? Heel simpel, like de Facebookpagina van Lovely Charlotte én laat een reactie onder dit artikel achter met een je voor- en achternaam (om fouten te voorkomen) en een geldig e-mailadres.

Je kan meedoen met de winactie tot zondag 1 oktober 23:59 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 2 oktober.

Het liken, delen en taggen van vrienden vind ik ontzettend lief en wordt zeer op prijs gesteld, maar is geen voorwaarde om mee te doen aan de winactie.

Veel succes allemaal 😘

 

Handtekening Charlotte Lovely samenwerking

About Charlotte | Lovely Charlotte

Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

57 thoughts on “Winnen! | Bigben Kids karaoke CD-speler Billy!

 1. Dit lijkt me echt erg leuk voor mijn dochtertje. Die is dol op zingen en dansen. Later als ze groot is wil ze samen met haar grote nicht Mylene & Rosanna worden! Dat betekent veel zingen en ook dansen. Met deze Billy Karaoke speler kan ze naar hartenlust oefenen.

 2. Dat lijkt me super leuk! Om te winnen voor onze zoons maar ook onze twee dochters gaan dit helemaal geweldig vinden! Een topcadeau voor de muzikale kanjers! Doe heel graag mee!!

 3. Oh daar gaat zoonlief echt elemaal van uit zn dak. Nu “leent” hij wel eens de cd speler van zn grote zus, maar ja je snapt hoe dat gaat die is daar dan weer niet zo blij mee. Met deze geweldige prijs kan hij eindelijk lekker zelf cd tjes luitsteren , en zelfs meezingen met de microfoon

 4. Ooh wat een super gaaf ding zeg!! Hier 2 stoere boys die gek zijn op liedjes en dansen. Grote broer Boyan (8) wil zijn kleine broertje Levi (2,5)vast wel helpen hiermee. Hij begint steeds meer zinnen te zingen en dat is zo leuk! Ik ga super super hard duimen!!

 5. Dit vind ik leuk voor mijn neefje Moet er nu al om lachen bij het idee dat hij hiermee al zingend door de woonkamer sjouwt, ik denk dat hij het niet meer los zal laten als hij het eenmaal in handen heeft hahaha ik ken niemand zo vrolijk als hem en altijd aan het zingen! Ik doe dan ook graag mee en ga duimen want een beter cadeau kan ik me eigenlijk niet voor hem bedenken!

 6. Wat is deze super gaaf!! Onze Jim zingt alles mee dus door een microfoon zo’n nog leuker zijn!! En ik denk dat zijn nichtje en neefje vrolijk meedoen!!

 7. Wow dat zou onze Rens echt geweldig vinden en Lenn ook, ze zingen zo graag en ja daar worden wij zelf ook weer heel vrolijk van

 8. Mijn zoontje van 4 is gek op dansen, zodra hij muziek hoort met een lekkere beat gaan die billen al bewegen. Ik verwacht dat hij helemaal onafscheidelijk wordt met deze CD speler. Mocht ik hem niet winnen dan denk ik dat hij op 5 december wel geluk heeft 🙂

 9. ik waag graag een kansje voor mijn muzikale nichtjes!
  En zelf wil ik dan natuurlijk ook gezellig meedoen.
  Duim duim duim.

  Fijne dag en groetjes van Riekie

 10. Ik denk dat dit nog wel eens een hit kan zijn bij mijn kids! Vooral mijn oudste (6) is nogal muzikaal en luistert nu haar cd’s beneden (tot in den treuren!) Voor mama én dochter is het natuurlijk erg fijn als ze lekker op haar eigen kamer kan luisteren en in alle rust en “geheim” kan mee zingen 😉

  Ik denk ook dat ze de kleurtjes juist erg mooi gaat vinden want ze zit in de anti-roze-meisjes-achtige-fase :p

 11. Ik ben enthousiast geworden. En ik weet zeker dat mijn dochter Tessa van 5 dit ook wordt! Echt iets voor haar. Ze zingt graag haar eigen, verzonnen liejdes en daar geniet het hele gezin dan van. Dit zou ze echt leuk vinden, ook om samen te zingen met haar vriendinnetjes!

 12. Wat een leuke winactie, echt kei stoer (kei… ook Brabantse roots hier ;-). Helaas geen Facebook (sindskort verwijdert), maar ik hoop toch mee te dingen voor mijn lieve dochtertje (4). X May

 13. Wat een leuke prijs dat ze deze toppers nog steeds produceren. Vroegah had ik de versie met cassettebandje uren en dagen plezier van gehad. Liedjes opnemen en overal kunnen luisteren. Meezingen maar vooral mensen en dieren interviewen, erg druk was ik hier mee. Bij een vriendinnetje de stal in om de koeien en kalfjes te onderwerpen aan een serieus vraaggesprek. Wat een fantasie hadden we. En wat gun ik mijn zoontje uren speelplezier. Dus ik waag heel graag een kans voor mijn kleine zangtalent

 14. Ik zou deze geweldig,gave karaoke speler heel graag als Sinterklaascadeau willen geven aan mijn kleine mannetje.
  (Hoef ik me daar alvast geen zorgen meer over te maken)

 15. wauw leren zingen. na zingen .
  zoo belangrijk.
  duidelijk goed voor ontwikkelingssamenwerking met 3 kinderen. en mijn oppaskindjes! #ditzaleengrootsucceszijn. duimen hopen .

 16. Ohhh…..dat is erg leuk voor de kinderen, mijn dochtertje Sam en zoontje Nicky.
  Ik doe graag voor ze mee !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 17. Heel graag maak ik een kansje voor ons zoontje, hij vind het te gek als we een cd opzetten, maar zou liefst zelf aan de knopjes zitten. Gezien de stereo niet echt ‘kinderhandenproof’ is, zouden we heel graag een kansje maken! <3

 18. Wat een geweldig leuke cd speler.
  Ik denk dat mijn kleinzoon uit zijn dak gaat, als hij zo’n cool cadeau met de Kerst krijgt van oma en opa.
  IK heb geen Facebook, maar volg je op bloglovin.
  Hopelijk mag ik meedoen.

 19. Wat superleuk! In mijn kindertijd had ikzelf de variant met cassettebandjes! En inderdaad uren speelplezier! Dit zou onze oudste vast ook geweldig vinden!

 20. Superleuk voor ons gezin! Muziek neemt bij ons een belangrijke plaats in. Ik speel gitaar en dwarsfluit, onze oudste dochter van 7 is net begonnen met hobo en is er iemand humeurig dan gaat de muziek aan en staat binnen de kortste keren iedereen dansend in de woonkamer. Hopelijk winnen we, zodat ook op hun eigen kamer de nodige moves geoefend kunnen worden!

 21. Geweldige prijs ! Onze oudste zoon heeft een kinder DJ tafel, maar daar mag de jongste niet aan zitten 😉 Met deze prijs kan de jongste toch DJen…en mag de oudste er niet aan zitten 😉

 22. Super leuk ik doe mee voor mijn nichtje, ze is bijna 4 en kan nog niet praten, ze volgt speciaal onderwijs en dus is het leuk om op deze manier liedjes te leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit:

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in Mama & Kids, Winactie
Ik ben zo'n moeder die... een 'echt' moederlijf heeft
Ik ben zo’n moeder die… een ‘echt’ moederlijf heeft

Ik werd getagd door Linda van Go or No Go. In deze tag gaan we allemaal toch wel aardig met...

Sluiten