Olive Way | Nooit meer een jeukende hoofdhuid!

Sinds ik mijn haar ben gaan verven omdat ik toch echt wel grijs begon te worden, heb ik last van mijn hoofdhuid. Ik heb altijd al een gevoelige hoofdhuid gehad, maar nu ontstonden er allemaal schilfers en kreeg ik naast een gevoelige ook nog eens een extreem jeukende hoofdhuid!

 

Jeukende hoofdhuid

Gevoelig haar en hoofdhuid is een ding, maar een jeukende hoofdhuid is echt verschrikkelijk. De dag dat ik mijn haar had gewassen ging het prima, de dag erna begon ik al wel een beetje jeuk te krijgen. Maar de derde dag was het niet uit te houden. Het leek wel alsof ik luizen had!

Op een gegeven moment werd het zo erg dat ik ‘s nachts wakker werd van de jeuk, een borstel pakte en hiermee hard over mijn hoofd ging om de jeuk maar te stoppen. Ik krapte soms tot bloedens toe.

Daarnaast had ik ook veel last van schilfers. Zodra ik mijn haar in een scheiding kamde kwam de witte puntjes tevoorschijn. Bij mijn haargrens op mijn voorhoofd kon je de schilfers letterlijk zien zitten. Niet alleen lastig, maar ook nog eens echt niet mooi.

 

Olive Way | Nooit meer een jeukende hoofdhuid!

 

Olive Way

Tijdens een persdag van een pr-bureau maakte ik kennis met de producten van Olive Way. Olive Way is een Grieks bedrijf dat zijn producten naar o.a. Nederland exporteert. Alle producten zijn, je raadt het al, verrijkt met al het goede uit olijven.

“Oliveway’s filosofie op groene, natuurlijke elementen verwerpt het gebruik van GGO’s (genetisch gemodificeerde organismen) en conserveringsmiddelen op basis van parabenen in haar producten. Ze maken gebruik van recyclebare verpakkingen, die het laagst mogelijke gewicht en volume hebben.”

Olive Way | Nooit meer een jeukende hoofdhuid!

Olive Way | Nooit meer een jeukende hoofdhuid!

Redder in nood!

Je hoeft maar een klein beetje van de shampoo te gebruiken. De geur is zacht en fris. Je masseert de shampoo in op je hoofdhuid en je haar, en laat het schuim een paar minuutjes zijn werk doen. Ik gebruik hierna gewoon mijn eigen conditioner. Na het douchen gebruik ik in handdoek droog haar de lotion.

Voor mij is de hydraterende shampoo en lotion een echt redder in nood! Al vanaf het eerste gebruik merkte ik dat ik een minder jeukende hoofdhuid had en dat mijn hoofdhuid minder gevoelig begon te worden.

Na 2 á 3 keer waren de schilfers en de jeuk volledig verdwenen! Ik had niet verwacht dat de shampoo en lotion zó snel en zó goed zouden werken. Ik ben groot fan en gebruik niks anders meer 🙂

Heb jij ook zo’n last van een jeukende hoofdhuid?

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

About Charlotte | Lovely Charlotte

Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

4 thoughts on “Olive Way | Nooit meer een jeukende hoofdhuid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit:

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in Beauty
Karin | De metamorfose van Heleen!
Karin | De metamorfose van Heleen!

Het werken in de mode bestaat niet alleen uit dozen uitpakken, collectie inhangen, poppen aan- en uitkleden of kleding-advies geven....

Sluiten