Interieur inspiratie | Mijn droomkeuken

In ons vorige huis hebben we veel verbouwd, waaronder de keuken. Deze was eerst afgesloten en in een andere ruimte. We hebben ervoor gekozen om van deze ruimte een extra slaapkamer te maken en de keuken te verhuizen naar de woonkamer. Naar mijn idee een logische plek voor een keuken en tevens ook veel praktischer. En zo ontstond mijn droomkeuken!

We gingen dus van een dichte, kleine keuken, naar een open keuken die helemaal naar onze wens was. We hebben zelf alles kunnen uitkiezen. Van deurtjes en greepjes tot apparatuur. Deze keuken was dus, tot op zekere hoogte, onze droomkeuken!

 

 

In ons nieuwe huis zag de keuken er prima uit en zit ‘ie op de goede plek 😆 dus hoefden we hier niks aan te doen. De keuken zal over een aantal jaar toch wel toe zijn aan vervanging. En ik zou dan toch wel het een en ander willen veranderen.

 

Interieur inspiratie | Mijn droomkeuken

 

Ik vind de witte tegels op de achterwand erg mooi. Deze zou ik zó weer opnieuw kiezen. Ook vind ik de kleur van de keuken mooi. Een witte keuken oogt fris en ruimtelijk.

Een aantal dingen zou ik anders doen. Mijn droomkeuken zou een 90 centimeter breed gasfornuis met dubbele oven hebben. Dit hadden we in het vorige huis ook, zo handig!

 

 

Ook vind ik een mat zware kraan en gasfornuis heel mooi. Ik zag dit al voorbij komen in de VTwonen keukencollectie. Een witte keuken met een betonnen aanrechtblad en mat zware apparatuur! Het beton maakt het wat minder ‘netjes’. De planken als bovenkastjes vind ik een leuk idee, maar dan moet je het wel netjes en opgeruimd houden.

 

 

De houten vloer in ons huis is doorgetrokken over de gehele benedenverdieping. In de keuken begin je toch al wat vetvlekken te zien. Misschien heeft dit er ook wel mee te maken dat ik niet zo’n schoonmaak prinses ben 😮 Maar ik zou dit graag veranderen door mozaïek tegels. Het geeft een mooie afscheiding in huis én het is makkelijk schoon te houden.

Waarschijnlijk duurt het nog wel een paar jaar voordat mijn droomkeuken er komt, maar ik vind het toch al leuk om inspiratie op te doen. Ook handig om te weten hoeveel zo’n verbouwing zal gaan kosten, zodat we alvast kunnen beginnen met sparen 😉

 

Hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Interieur
  Geometric Wildlife posters van Tinkle&Cherry
  Geometric Wildlife posters van Tinkle&Cherry

  Kan de kinderkamer, woonkamer of je kantoor wel een opfrisser gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij de Geometric Wildlife posters...

  Sluiten