Gezocht | Lovely Blogs!

Inmiddels ben ik een half jaartje aan het bloggen. Heel veel views en unieke bezoekers heb ik nog niet, maar ik blijf volhouden! Ik vind het vooral ook erg leuk om mijn verhaal ergens kwijt te kunnen. Ik lees ook graag blogs van anderen. Dit gaat dan niet alleen maar over mama zijn, maar ook over lifestyle, recepten, fashion en interieur.

Voor een nieuwe rubriek ben ik op zoek naar andere Lovely Blogs!

Zoals ik al zei lees ik graag andere blogs. Ze inspireren me en ik vind het ook gewoon leuk om ervaringen van andere te lezen. 

Daarom leek het me leuk om wekelijks één blog van iemand anders op mijn blog uit te lichten. Ik had in gedachte om een korte samenvatting van je blog te schrijven met daarbij een klein interview. De rubriek zal Lovely Blogs gaan heten.

Lijkt dit je wat? Stuur me dan even een mailtje op lovelycharlotte@outlook.com. Zet hierin even kort waar je blog over gaat en wat je website is. Ik stuur daarna je alle informatie over dit artikel!

Ik zie jullie mailtjes erg graag tegemoet!

Liefs, Charlotte ♥

 

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂


 • Widget not in any sidebars

  About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Blog, Gastblog
  Review Spaceboxx
  Review Spaceboxx

  Eén van de blogs die ik graag lees is de blog van Kelly. Zij postte een artikel dat ze op zoek...

  Sluiten