Getting ready voor de bruiloft van mijn zusje!

Op 23 juni is de bruiloft van mijn zusje! Iets waar ik al lang naar uit heb gekeken en nu dan eindelijk gaat gebeuren. Ik ben gek op bruiloften! Heerlijk om mezelf helemaal op te tutten en een (nieuwe!) jurk te kiezen 🙂 In dit artikel laat ik je zien hoe ik me klaar maak voor de bruiloft van mijn zusje. Van m’n jurk tot aan m’n haar en make-up.

 

De jurk

Het allerbelangrijkste is de jurk. Welk model kies je, welke kleur en hoe ga je hier accessoires bij zoeken?

Het thema van de bruiloft is ‘Touch of Gold’. Ik koos voor een donker blauwe jurk waarbij ik gouden accessoires wil gaan dragen. De jurk heeft een strak lijfje, een diep uitgesneden decolleté met een gaasje ervoor, een open stuk op de rug en een uitlopende rok die tot halverwege de kuit komt.

Ik vind het een echte ‘zus van de bruid’ jurk. Ik denk ook niet dat ik deze jurk nog snel op een andere bruiloft zal dragen, daarvoor vind ik hem teveel.

Ik heb gekozen voor een gouden glitter schoen, een gouden riempje in de taille en een gouden clutch.

 

 

Het haar

Zoals je misschien in mijn Lovely Pictures hebt gelezen ben ik afgelopen week naar de kapper geweest. Ik heb een balayage laten verven in een asblonde kleur. Heel erg blij mee.

Ik heb nog een hele tijd zitten twijfelen over hair extensions. De extensions van https://www.oxyextensions.nl/ leken me erg mooi. Uiteindelijk heb ik het toch niet gedaan. Ik vond het voor deze ene dag toch wat te kostbaar. Maar stiekem zou ik wel weer wat langer haar willen!

Ik heb ervoor gekozen om een losse, grove krul en dan al mijn haar naar één kant. Dit wordt door schijfspeldjes en een mooi haarspeld vastgehouden. De haarspeld droeg ik ook op mijn eigen bruiloft ♡

Er is ochtend van de bruiloft een kapper die mijn haar zal doen, maar dit zal wel ongeveer het resultaat worden 😉

Getting ready voor de bruiloft van m'n zusje! Getting ready voor de bruiloft van m'n zusje! Getting ready voor de bruiloft van m'n zusje!

De make-up

Mijn basis make-up is eigenlijk altijd hetzelfde. Primer, foundation en concealer, poeder, contour, highlighted en blush. Voor mijn ogen ga ik voor een simpele look met oogschaduw. Dit zal voor de bruiloft van m’n zusje niet veel anders zijn.

Ik heb besloten om deze dag geen eyeliner te dragen. Ik heb niet zo’n onwijs vaste hand en wil niet dat ik ’s ochtends m’n hele make-up opnieuw moet doen omdat ik uitschoot met de eyeliner 😅

Waarschijnlijk zal ik voor de avond de ooglook wat zwaarder en donkerder maken.

Verder kies ik wel voor een felle lipkleur. Ik ben gek op lippenstift en vind dat een felle kleur me ook goed staat.

 

Wat vind je van de complete look voor de bruiloft van mijn zusje?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  8 thoughts on “Getting ready voor de bruiloft van mijn zusje!

  1. Wat staat het je geweldig! Prachtige jurk!!! En super leuk dat je de haarspeld van je eigen bruiloft weer draagt. Macke Up past er mooi bij! Veel plezier de 23ste ☺

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in (Kids) Fashion, Beauty
  Lovely Favorites van mei & juni 2017
  Lovely Favorites van mei & juni 2017

  Eindelijk is m'n camera weer in m'n bezit en kan ik weer filmen! Ik heb echt even drie weken moeten...

  Sluiten