Hop on 🐰 Bloggershop met 65 winacties!

Vandaag heb ik en nog 64 andere blogs, een super leuke bloggershop voor jullie georganiseerd! Om je kennis te laten maken met een aantal leuke (mama)bloggers die Nederland en Belgie rijk zijn. Speciaal daarom is er een Bloghop georganiseerd. En om de bloggershop nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen!

Bloggershop?!

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval mamablogs. Als het goed is ben je via Supermoms.nl naar mijn blog gehopt. Of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt!

Ik verwijs je nu door naar de blog van Mama Lou Blogt en zij verwijst jou weer door naar een volgende mamablog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Bloggershop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!

 

Wat kan je winnen?

Bij Lovely Charlotte maak je kans op een Big Ben Smiley® speaker t.w.v. € 22,99! Een draadloze en compacte bluetooth speaker.

Dankzij deze unieke en grappige draadloze speakers kun je deze zomer overal en wanneer je maar wil genieten van jouw favoriete nummers! De box beschikt over Bluetooth en heeft een bereik tot 10 meter. De batterij kan opgeladen worden via USB, voor maximaal 8 uur speeltijd. Tot slot beschikt het toestel ook over een ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking en AUX- ingang.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze mega leuke prijs is een reactie achterlaten met voor- en achternaam én met een geldig e-mailadres. Je kan meedoen met de winactie tot zondag 24 september 23:59 uur.

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je me volgt op Facebook of Instagram 😘

Hop on!

En nu verder hoppen naar de volgende winactie bij Mama Lou Blogt van Mary-lou!

Mary-Lou praat het liefste alleen maar over haar kinderen Mila, Bas en Sem, is 34 jaar en heeft naast haar blog nog een kantoorbaan. Op haar blog schrijft ze over het moederschap. Daarnaast vind je elke dinsdag een speciale rubriek, namelijk draag(dins)dag. In deze rubriek kan je alles lezen over dingen die te maken hebben met het dragen van je kindje.

Mama Lou Blogt, een bijzonder gewone mamablog!

Initiatiefneemster van deze toffe bloggershop is Kidzblogger.nl

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

About Charlotte | Lovely Charlotte

Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

54 thoughts on “Hop on 🐰 Bloggershop met 65 winacties!

 1. Leuk die bloghop, zeker met zo’n weer als vandaag! Die van jou kende ik al maar ik heb ook wat nieuwe ontdekt. Leuke prijs mag je weggeven. Met die grappige speaker zou ik graag mijn oudste nichtje verrassen.

 2. Wat is die leuk, ik heb hier een kleine meid die hier helemaal vrolijk van zou worden! Ze is zo gek van smiley’s. Ik doe dus heel graag mee voor haar.

 3. Doe graag mee voor onze zoon! goed formaat, en geluid! precies waar onze oudste van houd om even zijn rust momentje op een dag mee te kunnen pakken 😀

 4. Ik voel me net zo konijn die doorhupt haha hop hop hop
  maar ik vind het wel heel erg leuk en gezellig hoor!
  deze smiley zou me dochter ook echt geweldig vinden. ze is gek op smileys en muziek dus beter kan haast niet!
  mijn duimen draaien hoor
  Liefs Marjolijn

 5. Ja smile to the world! Doe graag mee, mijn meiden en ik luisteren graag naar muziek. Na schooltijd, onder het tandenpoetsen. Dan mogen ze een liedje uitzoeken op youtube op mijn mobiel. Maar met deze speaker kunnen wij er knallend tegenaan.

 6. Dit zou een prachtig cadeau zijn voor mijn kleindochter onder de Kerstboom.
  Ik weet dat ze heel blij wordt van deze mooie speaker in de vorm van een smiley.
  Graag doe ik voor haar mee en heb geliked en geloved op bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit:

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in Mama & Kids, Winactie
Mijn kind is vaak ziek, en dat is mijn schuld!
Mijn kind is vaak ziek, en dat is mijn schuld!

In de eerste drie jaar van Ifan's leven is hij vaak, maar dan ook echt vaak ziek geweest. Er zijn...

Sluiten