Blog Challenge | Waar ik bang voor ben…

Ik ben niet snel bang, maar er zijn wel angsten die ik heb. Het zijn niet altijd de meest realistische angsten, maar ik denk wel dat het angsten zijn die iedereen herkend of wel eens heeft.

Soms ben ik ontzettend bang dat er iets met Ifan gebeurd. Dit is mijn grootste nachtmerrie. Meestal hangt dit samen met de meest verschrikkelijke nieuwsberichten. Tegenwoordig hoor je de meest verschrikkelijke dingen die kinderen aangedaan word. En vaak zijn het de ouders zelf die dit doen.

Ik kan ook niet begrijpen dat je als ouder je kind iets zou doen. Ik heb Ifan heus wel eens een tikje gegeven als hij me het bloed onder de nagels vandaan haalde. Maar dan was ik daar zelf 2 dagen helemaal ondersteboven van.

Toen Ifan zo’n 10 maanden was, is hij van ons bed afgevallen. We hebben een boxspring, dus die zijn aardig hoog. Ik zat aan het voeteneind van het bed mijn panty aan te doen en hoorde ineens een doffe klap. In de eerste instantie durfde ik niet meteen te kijken en hoopte héél hard dat het niet Ifan was. Na een seconde kwam ik weer bij zinnen en pakte ik hem snel op. We hebben samen keihard gehuild. Ik misschien nog wel harder dan Ifan. Nog een week na het voorval heb ik me schuldig gevoelt en liep ik met een knoop in m’n maag. Gelukkig was er niks met Ifan aan de hand, maar het was wel mijn schuld dat hij was gevallen. Verschrikkelijk vond ik het!

En natuurlijk ben ik ook wel eens bang dat er iets met Dafydd, mijn ouders of zusje en vriend gebeurd. Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten doen.

Maar waar ik echt bang voor ben, is het pikkedonker. Onze gordijnen zijn nooit helemaal dicht. Ik wil altijd, maar dan ook altijd, nog iets kunnen zien. Als ik niks kan zien raak ik in paniek en ben ik echt doodsbang.

En als laatste ben ik ook echt heel bang voor eng verkleden mensen, en dan met name als ze ook nog een masker dragen. Ik ben een keer in Walibi geweest tijdens Halloween. Het heeft me 3 jaar van m’n leven gekost 😮 verschrikkelijk!

Waar ben jij bang voor?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  5 thoughts on “Blog Challenge | Waar ik bang voor ben…

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Persoonlijk
  Hoe gastvrij ben ik?
  Blog challenge | Hoe gastvrij ben ik?

  Als Brabander wordt gastvrijheid je als klein meisje al geleerd. Maar toen ik 20 was verhuisde ik naar het "directe"...

  Sluiten