It’s beginning to look a lot like Christmas!

Christmas, the most wonderful time of the year. Zodra de klok wordt teruggezet en de wintertijd in gaat, geniet ik. ’s Avonds vroeg donker, kaarsjes aan en met een beker warme thee onder een dekentje op de bank!

Ik kan zo ontzettend genieten van de donkere wintermaanden. Misschien ook wel omdat ik dan zelf jarig ben 😉 maar ik verheug me altijd op deze tijd.

En dit jaar des temeer! We wonen nu in ons nieuwe “grote mensen” huis en hebben een tuin. In de tuin staat een barretje, daarboven groeit een druif. Heel leuk om hier lampjes in te hangen! Via lampenonline kocht ik deze mooie snoer met kleine kerstverlichting. Het ziet er zo ontzettend sfeervol uit!

 

 

Zoals je misschien wel hebt gezien in mijn favorieten video van twee weken geleden, ben ik helemaal fan van koper. Alles wat koper is vind ik leuk. Dafydd wordt er gek van 😉

Ik vond bij mijn ouders in de schuur een spuitbus met koperen verf en nam deze mee. Al een hele tijd heb ik twee witte waxinelicht houders op het tv-meubel staan en deze begonnen een beetje te vervelen. Dus plastic handschoentjes aan en gewapend met de spuitbus en een krant heb ik de houders koper gespoten. Meteen iets heel anders, helemaal mijn smaak én gratis (ben en blijf Nederlander, hé?!)

 

It's beginning to look a lot like Christmas!

 

Het windlichtje kocht ik in de zomer bij Albert Heijn en de strik kocht ik afgelopen week bij Zeeman. Een echte tip trouwens om een keertje rond te gaan neuzen. Super leuke dingetjes voor een prikkie!

 

 

Op Pinterest kwam ik zulke leuke DIY’s tegen voor de kerst, zie mijn Christmas ♥ bord! Dingen die lekker simpel zijn (ik ben niet zo creatief…) maar wel meteen voor een echte kerst sfeer zorgen!

Klik om het volledige plaatje te zien.

 

 

Bij twee velletjes decemberzegels kreeg je krijtstiften cadeau. Ik maakte deze leuke tekeningen op de ramen. Ik had dit al een aantal keer op Instagram en Pinterest voorbij zien komen, maar was er een beetje huiverig voor. Het ziet er daar altijd zó perfect uit, en was er niet helemaal – helemaal niet – zeker van dat ik dat ook zou kunnen. Maar ik vind het best goed gelukt, wat vind jij?

 

It’s beginning to look a lot like Christmas, isn’t it?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  3 thoughts on “It’s beginning to look a lot like Christmas!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Creatief, Interieur, Shopping
  Sans Online Only Vest
  Lovely Webshop | Fashion shoppen bij Sans Online

  Op zoek naar een toffe rugzak van fjallraven in een hip kleurtje, of leren jassen? Dan zit je bij Sans Online...

  Sluiten