Oenobiol Autobronze Teint | Bruin zonder zon pil?!

Sinds een aantal maanden ben ik de producten van Oenobiol aan het testen, waaronder Autobronze Teint. Oenobiol is een succesvol Frans beautymerk en is sinds juli 2017 ook in Nederland te verkrijgen bij o.a. Etos.

Oenobiol

Oenobiol Paris is een zeer succesvol Frans beautymerk dat verschillende beautysupplementen ontwikkeld. Tegenwoordig zijn we allemaal bezig met ons uiterlijk en willen we de beste versie van onszelf zijn. Oenobiol helpt je hier een handje bij door je schoonheid van binnenuit te ondersteunen.

De beautysupplementen van Oenobiol Paris zijn ontwikkeld op basis van actieve bestanddelen met een plantaardige oorsprong en worden wetenschappelijk onderzocht.

Oenobiol gelooft in de kracht van de natuur en jouw innerlijke schoonheid.

Oenobiol heeft 5 verschillende lijnen ontwikkeld.

  1. Beauty Support: Voor een mooie en stralende huid, haar en nagels.
  2. Hair Support: Voor mooi en glanzend haar.
  3. Silhouette: Ondersteuning bij het verliezen van gewicht/op gewicht blijven.
  4. Skin Support: Verschillende producten voor het ondersteunen van een gezonde en stralende huid.
  5. Skin Support Sun: Voorbereiding op de zon of voor een natuurlijke teint zonder zon.

 

Ik koos voor de Skin Support Sun, Silhouette en Beauty Support. Ik word dus niet echt bruin van de zon. Mijn armen, decolleté en rug gaan nog wel, maar mijn benen zijn echt een ramp. Ik hoopte met de Skin Support Sun wel eens mooie bruinen benen te hebben in de zomer. Daarnaast leken de andere twee mij ook erg interessant. Ik ben altijd bezig mijn mijn gewicht. Helaas zal dit altijd een puntje van aandacht voor mij blijven. Als een pil (op basis van natuurlijke ingrediënten) me zou kunnen ondersteunen bij het afvallen zou dat natuurlijk fantastisch zijn. En ik koos voor de Beauty Support omdat ik merkte dat mijn nagels en haar de laatste tijd wel een booster konden gebruiken.

In dit artikel vertel ik je over mijn bevindingen van de Skin Support Sun; Autobronze Teint.

Oenobiol Autobronze Teint | Bruin zonder zon pil?!

Skin Support Sun Autobronze Teint

Zoals ik net al aangaf, bruin worden is er bij mij vaak niet bij in de zomer. Mijn huis wil gewoon niet en daarnaast ben ik ook geen type wat languit in de zon kan ‘bakken’. Om nog maar te zwijgen over de schadelijke effecten van de zon!

Een pil om dus bruin te worden zonder de zon en alle gevolgen van dien, leek mij dus ideaal!

Ingredienten van Oenobiol Autobronze Teint

Camelina olie (vlasdodder – Camelina sativa), gelatine, tomaatextract (Lycopersicon esculentum), glansmiddel (glycerol), emulgator (glycerol monostearaat), extract van bloedregenalg (Haematococcus pluvialis), kurkumaextract (Curcuma longa), glansmiddel (sorbitol), verdikkingsmiddel (bijenwas), emulgator (zonnebloemlecithine), kleurstoffen (caramel, titaandioxide), groot afrikaantje extract (Tagetes erecta), zeaxanthine, chocolade aroma.

Voedingssamenstelling voor 1 capsule

Tomatenextract: 8 mg
waarvan lycopeen*: 8 mg
Droog extract van kurkuma*: 20 mg
Groot afrikaantje extract: 5 mg
waarvan luteïne*: 1 mg
Algenextract*: 20 mg
waarvan astaxanthine: 1 mg
Zeaxanthine: 1 mg
*bestanddelen van plantaardige oorsprong

Oenobiol Paris Autobronze Teint zorgt voor een natuurlijke en stralende goudbruine teint zonder zon.

De formule is op basis van kurkuma, tomaten-, groot afrikaantjes- en algenextract. Dit zorgt voor een natuurlijke, egale en stralende teint zonder zon.

 

Oenobiol Autobronze Teint | Bruin zonder zon pil?!

Mijn ervaringen met Autobronze Teint

Je neemt een capsule in per dag bij de hoofdmaaltijd met bijvoorbeeld water. Het fijne aan deze producten is dat je ze alle drie samen kan gebruiken. Ik kan me zo voorstellen dat je bijvoorbeeld je huid zou willen voorbereiden op de zon en alvast een kleurtje wil kweken met Autobronze Teint, maar dat je ook bikini-ready wil zijn voor de zomer. Dat is dus geen probleem!

De capsules zijn gemakkelijk in te nemen. Ze zijn glad en slikken hierdoor makkelijk door. Er zit geen vervelende smaak of geur aan.

Het duurt best een tijdje voordat je begint te merken dat het product zijn werk doet. Ik was toch zeker een aantal weken bezig voordat ik een verandering zag.

Als ik eerlijk ben merkte ik weinig van de beloofde goudbruine teint. Mijn huid werd misschien een á twee tinten bruiner. Wat ik wel merkte, is dat mijn kleur veel langer bleef en ook mooier en stralender was. Waar ik eerder mijn bruine tintje al na een week verloor, bleef ik nu zeker twee tot drie weken genieten van mijn gebruinde huid! En aangezien ik eind augustus nog een bruiloft had, kwam dit ontzettend goed uit 🙂

 

Oenobiol Autobronze Teint | Bruin zonder zon pil?!

Conclusie

Ik heb een ‘lastige’ huid als het gaat om bruin worden. Zelfbruiner pakt bij mij (op mijn benen) niet goed en blijft ook niet lang zitten. Ik denk dat dit misschien ook wel een reden kan zijn waarom ik niet heel veel bruiner ben geworden.

Wat de capsules bij mij dus wel heel goed deden is het vasthouden van de gebruinde teint. Daar ben ik erg tevreden over!

Voor meer informatie over de producten van Oenobiol verwijs ik je naar de website.

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

 

About Charlotte | Lovely Charlotte

Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

One thought on “Oenobiol Autobronze Teint | Bruin zonder zon pil?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit:

Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Meer in Beauty, Healthy Lifestyle
Floaten op de Lazy Saturday van Jo!
Floaten op de Lazy Saturday van Jo!

Jo woont samen met haar gezin in Australie. Op www.woodyworldpacker.com schrijft ze over rondreizen over de wereld (met of zonder kinderen),...

Sluiten