Alweer 1 jaar getrouwd!

Wow, wat gaat de tijd toch snel! Vandaag zijn we alweer 1 jaar getrouwd!

In deze blog deel ik met jullie een aantal foto’s van de dag en de veranderingen als je getrouwd bent.

Ongeveer een maandje geleden deelde ik de teaser van onze bruiloftsfilm met jullie. Deze kan je hier bekijken!

Veranderd er iets als je getrouwd bent?
Ik heb de achternaam aangenomen van Dafydd. Ifan heeft Dafydd’s achternaam gekregen en ik had dat nog niet. Ik vond dat zo stom! Net of het niet mijn eigen kind is… We hebben wel eens bij de paspoort controle op Schiphol gestaan, ik ga altijd samen met Ifan en Dafydd komt dan achter ons aan. Werd er doodleuk gevraagd of dit wel mijn kind is en of ik zijn geboorte akte bij me had?! Euhh, nee… maar achter me staat zijn vader! Gelukkig liep het allemaal goed af maar stiekem voel je je wel een beetje buitengesloten. Daarom vond ik het erg fijn dat ik nu ook de achternaam Evans heb. We zijn nu (voor mijn gevoel, haha) een nog “echter” gezin 😉

Verder veranderde voor ons niet zoveel. We woonden al samen en hebben natuurlijk samen een zoon. Ik denk dat dit je meer zal verbinden dan een papiertje waarop staat dat je met elkaar getrouwd bent.

Wel geeft het een gevoel van verbondenheid. We hebben op deze dag geloftes aan elkaar afgelegd in het bijzijn van dierbaren. Ik vind dit een heel speciaal en bijzonder gevoel.

Hieronder nog een aantal foto’s van onze geweldige dag!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Persoonlijk, Trouwen
  Bijna één jaar getrouwd!
  Bijna één jaar getrouwd!

  Vandaag een heel persoonlijke post. Dafydd en ik zijn bijna één jaar getrouwd. Het jaar is voorbij gevlogen! Onze trouwdag...

  Sluiten