10 x producten met een dikke, vette like!

In mijn blogcarrière kom ik veel verschillende producten tegen. De mooiste make-up producten, het leukste speelgoed voor kinderen en de mooiste lifestyle items! In dit lijstje mijn 10 favoriete items, die een dikke like verdienen.

 

 

Review | MAC Burgundy Times Nine dikke likes!

 

Like #1 MAC Burgundy Times Nine

Een prachtig oogschaduw palette van MAC. Voor mij echt een pareltje in mijn collectie. Ik gebruik het palette best veel. De oogschaduws zijn ontzettend goed gepigmenteerd en blenden mooi. Zeker de investering waard!

 

 

Miljuschka's Food Trucks

 

Like #2 Miljuschka’s Food Trucks

Ik zou het eigenlijk vaker moeten doen, een nieuw recept proberen uit een kookboek. Koken vind ik ook erg leuk om te doen, alleen heb ik er doordeweeks vaak niet voldoende tijd voor. En ik vergeet vaak om eens in m’n kookboeken te kijken als ik niet weet wat we moeten eten.

Een van mijn favoriete kookboeken is het kookboek van Miljuschka Witzenhausen. Zulke lekkere en vaak eenvoudige recepten!

 

 

Kids With Flair - A Little Lovely Company Lightbox

 

Like #3 Lovely Webshop Kids with Flair

Hebben, hebben, hebben is het enige wat ik denk als ik naar deze webshop surf. Doe ik dus ook maar niet te vaak 😉 Maar man, wat een leuke dingen allemaal 😮

 

 

Verliefd op deze sneakers!

 

Like #4 Adidas Superstar

Zoals ik al eerder in artikelen heb geschreven, ben ik niet zo sneaker type. Ik vind het bij andere altijd super tof staan, maar ik voel me er vaak een tikkie lomp in.

Nu heb ik dé sneakers voor mij gevonden, zacht roze Adidas Superstars! Ik vind ze fantastisch en nog best wel elegant 😉

 

 

Weekvlog #5 | Jim Bakkum & Nest Protect

 

Like #5 Veiligheid voorop!

Een van de belangrijkste dingen in je huis is veiligheid. Met de Nest Protect weet je zeker dat dit goed gaat komen. Deze rookmelder is namelijk heel slim…

 

 

Eerste indruk VTech Storio Max

 

Like #6 Uren speelplezier met de VTech Storio Max

kindertablet! Met tijdsbepaling en veilig internetten. Met een ruime keuze uit educatieve apps in zowel Nederlands als in het Engels.

 

 

Getest | Marley Spoon box

 

Like #7 Geen idee wat je moet koken?

Met de Marley Spoon box komt het helemaal goed. Geen inspiratie, geen nood! Je kiest de week van tevoren uit welke recepten met ingredienten je wilt ontvangen en het wordt keurig netjes bij je thuis bezorgd. Ideaal voor ons als drukke moeders 🙂

 

 

Sandalen van Sooco.nl - Zomer!

 

Like #8 Kids sandalen van Kipling

Ifan heeft ze afgelopen zomer bijna helemaal kapot gelopen zoveel heeft hij ze gedragen. De sandalen zijn bestand tegen water, hebben een opstaand randje zodat de tenen niet over de grond kunnen schuren en kunnen heel makkelijk (door je kind zelf!) aangedaan worden.

 

 

Geometric Wildlife posters van Tinkle&Cherry

 

Like #9 Je favoriete dier aan de muur!

Tinkle & Cherry komt met een wel heel leuke lijn, Geometrics Wildlife Posters. Niet alleen leuk voor op de kinderkamer, maar ook voor in de rest van het huis. O ja, en de prijs is ook erg leuk!

 

 

Bites We Love

 

Like #10 Afvallen, eet!

Door overdag voldoende gezonde tussendoortjes te eten, zorg je ervoor dat je minder trek hebt in de ongezonde dingen en kan dit je helpen om af te vallen. Bites We Love is zo’n ideaal tussendoortje wat je hierbij kan helpen.

 

Welk product verdient volgens jou een dikke, vette like?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

 • About Charlotte | Lovely Charlotte

  Bijna 30, moeder van Ifan (’11.), getrouwd met mijn grote liefde, Dafydd, een echt stadsmeisje met Overijsselse en Brabantse roots. Boks, ben gek op wijn, praat graag (té) veel, social media verslaafd en dol op (online) shoppen!

  3 thoughts on “10 x producten met een dikke, vette like!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in (Kids) Fashion, Beauty, Healthy Lifestyle, Review, Shopping
  Shoplog Clinique bij Douglas, Etos & Action
  Shoplog Clinique bij Douglas, Etos & Action

  Het zijn weer Clinique weken bij Douglas en daar maar ik altijd gretig gebruik van! Ik ben al jaren fervent...

  Sluiten