Blog Challenge | Waar ik bang voor ben…

Persoonlijk
Bang

Ik ben niet snel bang, maar er zijn wel angsten die ik heb. Het zijn niet altijd de meest realistische angsten, maar ik denk wel dat het angsten zijn die iedereen herkend of wel eens heeft.

Soms ben ik ontzettend bang dat er iets met Ifan gebeurd. Dit is mijn grootste nachtmerrie. Meestal hangt dit samen met de meest verschrikkelijke nieuwsberichten. Tegenwoordig hoor je de meest verschrikkelijke dingen die kinderen aangedaan word. En vaak zijn het de ouders zelf die dit doen.

Ik kan ook niet begrijpen dat je als ouder je kind iets zou doen. Ik heb Ifan heus wel eens een tikje gegeven als hij me het bloed onder de nagels vandaan haalde. Maar dan was ik daar zelf 2 dagen helemaal ondersteboven van.

Toen Ifan zo’n 10 maanden was, is hij van ons bed afgevallen. We hebben een boxspring, dus die zijn aardig hoog. Ik zat aan het voeteneind van het bed mijn panty aan te doen en hoorde ineens een doffe klap. In de eerste instantie durfde ik niet meteen te kijken en hoopte héél hard dat het niet Ifan was. Na een seconde kwam ik weer bij zinnen en pakte ik hem snel op. We hebben samen keihard gehuild. Ik misschien nog wel harder dan Ifan. Nog een week na het voorval heb ik me schuldig gevoelt en liep ik met een knoop in m’n maag. Gelukkig was er niks met Ifan aan de hand, maar het was wel mijn schuld dat hij was gevallen. Verschrikkelijk vond ik het!

En natuurlijk ben ik ook wel eens bang dat er iets met Dafydd, mijn ouders of zusje en vriend gebeurd. Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten doen.

Maar waar ik echt bang voor ben, is het pikkedonker. Onze gordijnen zijn nooit helemaal dicht. Ik wil altijd, maar dan ook altijd, nog iets kunnen zien. Als ik niks kan zien raak ik in paniek en ben ik echt doodsbang.

En als laatste ben ik ook echt heel bang voor eng verkleden mensen, en dan met name als ze ook nog een masker dragen. Ik ben een keer in Walibi geweest tijdens Halloween. Het heeft me 3 jaar van m’n leven gekost 😮 verschrikkelijk!

Waar ben jij bang voor?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

Vul je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat 🙂

Vorig Artikel
Volgend Artikel

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Demi
  24 augustus 2016 at 08:56

  Ik ben ook vaak bang dat er wat gaat gebeuren met de mensen om me heen en natuurlijk ben ik bang voor spinnen :p

 • Reply
  Esmay
  24 augustus 2016 at 11:42

  Heel begrijpelijk dat je bang bent dat er wat met je zoontje gebeurt. Ik denk dat het de grootste zorg van elke ouder is. Verder kan ik me voorstellen dat je als de dood bent voor mensen in kostuum. Ik kreeg ook een hartverzakking toen ik vijf jaar geleden de London Dungeon bezocht. Zo naar!
  Esmay onlangs geplaatst…Mijn grootste ergernissen op een rijtjeMy Profile

  • Reply
   Charlotte | Lovely Charlotte
   9 september 2016 at 08:01

   Daar ga ik sowieso al niet naar binnen, ik kom er huilen en gillend uit 😉 Of van die levende standbeelden in Amsterdam, ook zo erg! En volgens mij kunnen ze het ruiken want ze moeten altijd mij hebben!

 • Reply
  Armande
  24 augustus 2016 at 20:32

  Bij mij staan spinnen ook in de top10. Ik weet dat ze niks doen (tenminste hier niet), maar dat gekriegel met de pootje. brrr
  Armande onlangs geplaatst…Mijn vader’s webshop met antieke tegels, een echte niche!My Profile

  • Reply
   Charlotte | Lovely Charlotte
   9 september 2016 at 08:00

   Met spinnen heb ik niet zoveel. Het zijn niet mijn favoriete dieren, maar ik ben er niet bang voor 😉 Mijn zusje griezelt ook zo van ze!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:

  Lovely Charlotte maakt gebruik van Cookies Klik hier voor meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close

  Meer in Persoonlijk
  Hoe gastvrij ben ik?
  Blog challenge | Hoe gastvrij ben ik?

  Als Brabander wordt gastvrijheid je als klein meisje al geleerd. Maar toen ik 20 was verhuisde ik naar het "directe"...

  Sluiten